Ar4De6 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam na moim main koncie dostałem bana za używanie evade i teraz chciałbym sobie wyfarmić nowe konta za pomocą jakiegoś bota volibot mi nie działa. Chciałem spróbować ezbota lecz też jest problem. Zainstalowałem elobuddy i autobuddy_beta_fixed oraz skonfigurowałem ezbota zamieszcze screeny z configu . Dodam że w haśle i loginie nie mam polskich znaków a w necie nie mogłem nigdzie znaleźć rozwiązania problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar4De6 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 reff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar4De6 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 reff Pomoże ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.