majks89 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 chcialem sie zaptyac czy jest obecnie dzialajacy bot pod dbns nawet i z proceshacker, wiem ze ponad rok temu mozna byla bez problemu elfa uruchomic tylko teraz nie wiem czy dalej to dziala i jak tak to jaki klient to jest Odnośnik do komentarza
rafaeru Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 normalnie elfa pod 8.54 odpalasz tam Odnośnik do komentarza
majks89 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 aha dziekuje za informacje Odnośnik do komentarza
majks89 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 jeszcze jedno jest crack pod tego elfa bo nie moge znalesc Odnośnik do komentarza
Mef Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 hmm mam elfa pod 8.54 i to juz od jakiś 2 lat i jak próbuje odpalić na ich kliencie to wyskakuje mi run tibia first. whyyyy ? i wgl od kiedy DBV jest pod tibie 8.4+ skoro mam scrypty na elfie 8.54 pod DBVke (dawno nie grałem) "Jeżeli czegoś nie ma w Google znaczy że nie istnieje" Odnośnik do komentarza
TheRyuuzaki Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 hmm mam elfa pod 8.54 i to juz od jakiś 2 lat i jak próbuje odpalić na ich kliencie to wyskakuje mi run tibia first. whyyyy ? i wgl od kiedy DBV jest pod tibie 8.4+ skoro mam scrypty na elfie 8.54 pod DBVke (dawno nie grałem) DBV na tibii 8.4 jest od zawsze. Skrypty elfa można używać na każdej wersji tych samych. Więc to normalne, że z elfa jakiegoś 8.4 możesz używać skrypty na elfie 8.6 Nie wiem czy się mylę, ale chyba dbns jest już pod 8.6 (mogę się mylić) . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.