CasTroll Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam. Wczoraj wygasł mi hosting, bo automatyczne przedłużenie nie zadziałało i serwer zgasł. Dziś go opłaciłem, chciałem uruchomić TS3 i wyskakuje, że serwer jest uruchomiony, ale nie da się do niego podłączyć, bo wyskakuje <16:55:28> Połączenie z serwerem nie powiodło się. Co zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSanten Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Sprawdź czy screen z serwerem jest uruchomiony. Ewentualnie sprawdź czy coś działa na porcie 9987 komendą: netstat -lnp potem zamknij proces: kill -9 {id} (')(.)(;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CasTroll Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Nie wiem czemu nie da sie wejść po uruchomieniu komendą, ale uruchomiłem przez... YaTQA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSanten Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zrestartuj serwer. (')(.)(;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.