sh0keN Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 w lutym mam dostac telefon jeden z dwoch wiec moge sobie wybrac i ktory polecacie samsung galaxy j3 czy samsung galaxy j5 ?? Odnośnik do komentarza
MrSanten Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 To proste J5. To po prostu nowsze wydanie j3, mała różnica w funkcjach. Poza tym miałem j5 i jest bardzo dobrym telefonem. (')(.)(;) Odnośnik do komentarza
Oski0202 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 A masz budzet ogolnie na to czy jak? Bo w sumie obu nie warto brac, tak to j5, wiadomo ze lepsze steam: /awesomeplayer1337 Odnośnik do komentarza
CiasteczkoMen Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Oba są bardzo słabe, ale J5 lepszy. Odnośnik do komentarza
dzokervip Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Jeżeli chodzi o te dwa telefony który lepiej wybrać to też bym tobie radził J5 bo mój kumpel ma i się mu dobrze sprawuję. Odnośnik do komentarza
CiasteczkoMen Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 To jest Snapdragon 410, low end, niezbyt dobry CPU. Max zastosowanie to internet, SMSy, Messenger. Z grami już będzie problem, Snapchat nie będzie działał idealnie płynnie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.