bartek8712 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam Poszukuje tematów które przybliżą mi jak wgrać pliki na serwer VPS, prócz HAMACHI nigdy nie bawiłem się w serwerach, wiem jak się zabrać lecz nie wiem jak dokładnie je wgrać, tzn. wgrywamy SF+Mysql czy całe pliki, oraz pliki edytowane (SF) na serwerze HAMACHI mogę wgrać na VPS ? Dziękuje z góry za wszystkie odpowiedzi, jeżeli można proszę o wytłumaczenie poziom easy, bądź linki do sprawdzonych tematów (Żadnych nie udało mi się wyszukać) Pliki są to edytowane pliki By Derin v2 (Pobrałem SF na VPS/DEDYK), całe pliczki były edytowane na Hamachi. Ps. zależy mi by wgrać owe pliczki (Serwer VPS dla znajomych, nie publiczny) VPS na FreeBSD. Odnośnik do komentarza
Migren Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 1.konfigurujesz vps-a 2.instalujesz i konfigurujesz mysql tworzysz użytkowników takich samych jak masz na hamachi ( lub innych jeśli jesteś kumaty ) 3.wgrywasz pliki z kompa (hamachi) na vpsa do takich samych katalogów 4.konfigurujesz conf. pod ip z vpsa ewentualnie porty ustawiasz ip i porty takie same w kliencie 5. odpalasz serwer i cieszysz się z Zabawy tak to wygląda w okrojonym skrócie Odnośnik do komentarza
bartek8712 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Dzięki za odpowiedź jeszcze tylko jedno. Instalacja oprogramowania FSB w nowszej wersji a komplikacja ze starszą wersją, obejdzie się bez problemów czy najpierw stworzyć nowy dysk, wgrać nowe FSB i dograć pliki. Jest to możliwe ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.