Taki KaWai<3 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam. Podobno shaco łatwo solo carrować gierke , wiec se pomyslalem ze pare meczykow se nim zagrac. Teraz pytanie lepiej nim isc pod ad czy pod ap? zeby carrowac gierki. Pod ap juz gralem spoko jest a pod ad? Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Podobnie, tylko jest inny playstyle. Ogólnie z tego co zauważyłem, nawet hybrydy Shaco oraz Ci budujący go pod tanka dają sobie jakoś radę. Myślę, że ad/tank jest przydatniejszy - lepszy splitpush. :P albo albo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaktus. Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Podobnie, tylko jest inny playstyle. Ogólnie z tego co zauważyłem, nawet hybrydy Shaco oraz Ci budujący go pod tanka dają sobie jakoś radę. Myślę, że ad/tank jest przydatniejszy - lepszy splitpush. :P albo albo Nie wiem w sumie czy to częsty wybór, ale ja widziałem niedawno shaco z zz rot portalem i dawał sobie radę. + co do buildu post wyżej - ja raczej nie polecam tamtych butków. Imo lepszym wyborem byłyby tabi/merce/swiftnessy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.