fredzio523 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Do usunięcia. Odnośnik do komentarza
anka990011 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Skan daj bo bedzie placz i napisz jakie sa pluginy itp. Odnośnik do komentarza
Thardess Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Napisz opisy pluginow i daj skan. Wyglada wszystko brzydko. Cytuję: "3 są z internetu" czyli reszta to autorskie? W twojej paczce znajduja sie takie pluginy jak 'MagicMC..' z tego co pamietam, sam kilka takich mam i to byl chyba wyciek z jakiegos serwera.. Pobralem paczke, paczka jak kazda inna, na yt znajdzie sie o wiele lepsze paczki, po co wrzucasz skoro jest to az tak slabe? Wystarczy 10 min ,aby pobrac 20 pluginow z internetu i juz. Cytuję: "Dobrze działają po moich małych poprawkach" Tam nie ma zadnych poprawek z tego co widzę.. Ja sam mam paczkę i nie robiłem zadnych malych 'poprawek' lecz przerabialem wszystko i sam dorabialem przez ponad 2 miesiace jedna paczka.. ❤ MC.PROPACRAFT.PL ❤ ★ SKRYPTY ★ ★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★ ✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮ Odnośnik do komentarza
Rever_PL Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Napisz opisy pluginow i daj skan. Wyglada wszystko brzydko. Cytuję: "3 są z internetu" czyli reszta to autorskie? W twojej paczce znajduja sie takie pluginy jak 'MagicMC..' z tego co pamietam, sam kilka takich mam i to byl chyba wyciek z jakiegos serwera.. Pobralem paczke, paczka jak kazda inna, na yt znajdzie sie o wiele lepsze paczki, po co wrzucasz skoro jest to az tak slabe? Wystarczy 10 min ,aby pobrac 20 pluginow z internetu i juz. Cytuję: "Dobrze działają po moich małych poprawkach" Tam nie ma zadnych poprawek z tego co widzę.. Ja sam mam paczkę i nie robiłem zadnych malych 'poprawek' lecz przerabialem wszystko i sam dorabialem przez ponad 2 miesiace jedna paczka.. Wszystkie pluginy są autorskie, ponieważ każdy plugin został napisany przez programistę czyli jego autora. @topic Usuń paczkę bo namnoży się serwerów easyhc. Nie przydatna. Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski. Odnośnik do komentarza
Dzienny Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dodaj skan, czas do 20:00. Odnośnik do komentarza
zuczo52 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 japier*** co to za syf ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.