sula008 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam, czy istnieje launcher do Minecrafta który automatycznie pobiera mody z serwera? Ewentualnie czy zna ktoś może sposób aby dało się tak zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MkoPixel Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam, czy istnieje launcher do Minecrafta który automatycznie pobiera mody z serwera? Ewentualnie czy zna ktoś może sposób aby dało się tak zrobic? Witam, ja umiem takie coś zrobić ale nie prosto z serwera ale bede potrzebował folder tych modów, reszte to łatwo zrobię. Zdrajca MPCFORUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sula008 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zapomniałem dodać, serwer znajduje się na vps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sula008 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 #ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur9010 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 SkriptLauncher z tego co się orientuję ma jakieś gotowe modpacki Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Porównywarka cen Amazon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaramMassari Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Polecam SkriptLauncher automatycznie pobiera mody z serwera, [Wersja]>>>>1.7.X-1.8 <<< Survival + Frakcje >>>> DEVERON.ENCH.PL <<<< Zapraszamy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sula008 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Polecam SkriptLauncher automatycznie pobiera mody z serwera,Mógłbyś opisać jak to działa? Bo jak na razie zauważyłem że można własną paczkę tylko wgrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.