kolo994 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 tak jak w temacie z darmowych coinsów zrobiłem ponad 10e ale wyskoczylo mi takie cuś to buy items you have to sell items in the store for 100coins tłumaczenie kupić przedmioty, które mają sprzedawać przedmioty w sklepie dla 100coins o co w tym chodzi ? mam 1314coins=13$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyNot. Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 musisz wpłacić 1€ a czy scam to nie wiem, pewnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMPREDICTOR Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Stary look csgofast, zleakowane do scamów. Nie lubię Anime ALE TE AVATARY SĄ TAKIE ZA*EBISTE SUMA OSTRZEŻEŃ: 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.