xYahiko Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Cześć, jak wiadomo 26 Grudnia Rosyjska wersja gry poznała OBT, więc być może ktoś już grał i orientuje się jak wygląda kwestia patchy? w Chinach podajże 18 Grudnia wprowadzono assassina i pytanie moje brzmi czy Ruscy też go dostali lub czy wiadomo ile na niego poczekają, wiadomo Moskwa bliżej to i mniejszy ping do pvp idealny, jednak bez assassina nie ma co przechodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seremo Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Na Rosyjskich serwerach aktualnie jest max 69 lvl więc na assasina troche poczekasz Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
'Harper Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Jeżeli chcesz zagrać assasynem, to najwcześniej oczywiście zostanie wydany na serwerach CN.Jest dostępy do pobrania w Internecie drobny patch z angielskim tłumaczeniem więc na pewno dasz rade. c: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychic Tenshi Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 nie wiem dlaczego się wszyscy tak jarają tym assassinem jak na tle innych klas rozgrywka nim jest strasznie nudna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sith Inqusitor Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 nie wiem dlaczego się wszyscy tak jarają tym assassinem jak na tle innych klas rozgrywka nim jest strasznie nudna Ta cała gra jest bardzo nudna, w ogóle nie to co od niej oczekiwałem, mam nadzieję, że Dark&Light będzie super A jarają się nim, bo jako jedyna postać ma fajnego class mounta i dobre animacje skilli, które nie wyglądają jak z 2010 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychic Tenshi Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 nie wiem dlaczego się wszyscy tak jarają tym assassinem jak na tle innych klas rozgrywka nim jest strasznie nudna Ta cała gra jest bardzo nudna, w ogóle nie to co od niej oczekiwałem, mam nadzieję, że Dark&Light będzie super A jarają się nim, bo jako jedyna postać ma fajnego class mounta i dobre animacje skilli, które nie wyglądają jak z 2010 roku Animacja skili jest OK nie na tym gra się opiera ze ma mieć ładne skile ważne ze są dynamiczne szczególnie na dungach 2*/3* to widać jeśli chodzi o nudę w grze to jeszcze mi się nie zdarzyło abym się w niej nudził ... a jeszcze dojdzie pełno rzeczy do gry więc jak nie jest się przyzwyczajonym i "ograniczonym" do gier gdzie ma się powiedziane jasno co trzeba robić to cóż w grze pełno ciekawych rzeczy się znajdzie ... ale jeśli chce grać się liniowo jak np. w Metinie to nie jest gra dla takich osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.