Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupic rusta ?

nevil112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.

Chciałbym dowiedzieć się czy warto kupic rusta, czy to bedzie gra na setki godzin dla mnie ?

Nie mam kolegów [bo to biedaki :C ktorzy nigdy nie kupuja gier itp] a znajomi ze steam tez nie maja rusta ale dla upartego znajdzie sie kogos kto gra CZESTO c:

i dlaczego wy kupiliscie ? gracie ciagle ? lub ile macie godzin przegranych

Opublikowano

Gosciu kupuj normalnie, ekipe znalezc, zaden problem! Duzo poczatkujacych, ale gra wymaga duzegoooooooo nakladu czasu, a wszystko tracisz po (2-3 dniach) bo serwer umiera, no chyba ze grasz na oficjalnych to masz 7 dni zabawy do resetu mapy, sa oficjalne co sie resetuja co 2 tygodnie np. rustafied medium, ja gram na rustafied main - reset co tydzien :)! Ale zabawa jest superancka polecam 10/10 :>!

3901014720765371511224.jpeg

Opublikowano

Warto, ale licz się z tym, że trzeba poświęcić dużo czasu, żeby móc się schronić przed innymi na czas nieobecności na serwerze. ;p

Opublikowano

Wbijesz na jakiś serwer piszesz czy ktoś szuka początkującego do ekipy, znajdujesz bliźniaka gracie potem przyjmujecie kolejnego i tak w kółko :P najlepiej się w 5 gra .

Pisząc do mnie, w swoim poście proszę umieść " @Kaxers1212 " .

Z góry dzięki.

Opublikowano

Miałem to samo co ty :D Koledzy biedacy, nikt nie kupował gier, albo kompy na węgiel :P Ale jednak kupiłem, pograłem chwile sam, ale naprawdę nie ma to sensu. Ludzie grają w ekipach, więc sam sobie znalazłem :) Gra wciągnęła mnie aż na 1000h, grałem dzień w dzień. Wracałem do domu Rust. Dołaczyłem to bardzo dobrej ekipy, wpsólne rajdy, wszystko mega! Po czasie zyskałem szacunek w ekipie i doszedłem do jej prowadzenia. Było nas naprawdę sporo. 15 osób, a to jest konkret. Wszyscy 18+ lat, zgranie, gra naprawdę wciąga. 

Polecam Ci kupić! Żadna gra mnie tak nie wciągnęła jak Rust, naprawdę polecam.

Opublikowano

Gra wciąga nawet jak jesteś jeszcze początkujący, sam grałem, zaczynając z kolegą. Długi czas zbierania wszystkiego, próba przetrwania - to jest to co trzyma Cię na dłużej. Gra warta niewielkiej ceny jak za taką rozrywkę.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...