nevil112 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Czesc. Chciałbym dowiedzieć się czy warto kupic rusta, czy to bedzie gra na setki godzin dla mnie ? Nie mam kolegów [bo to biedaki :C ktorzy nigdy nie kupuja gier itp] a znajomi ze steam tez nie maja rusta ale dla upartego znajdzie sie kogos kto gra CZESTO c: i dlaczego wy kupiliscie ? gracie ciagle ? lub ile macie godzin przegranych Odnośnik do komentarza
wlatca Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Jak nie masz kolegów to nie. To nie jest gra solo, bęc. Odnośnik do komentarza
xFatal Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Solo sobie długo nie pograsz. Poszukaj sobie ekipy najlepiej 3-5 osobowej na początek. Odnośnik do komentarza
cotojestja Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Gosciu kupuj normalnie, ekipe znalezc, zaden problem! Duzo poczatkujacych, ale gra wymaga duzegoooooooo nakladu czasu, a wszystko tracisz po (2-3 dniach) bo serwer umiera, no chyba ze grasz na oficjalnych to masz 7 dni zabawy do resetu mapy, sa oficjalne co sie resetuja co 2 tygodnie np. rustafied medium, ja gram na rustafied main - reset co tydzien ! Ale zabawa jest superancka polecam 10/10 :>! Odnośnik do komentarza
Velta Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Warto, ale licz się z tym, że trzeba poświęcić dużo czasu, żeby móc się schronić przed innymi na czas nieobecności na serwerze. ;p Odnośnik do komentarza
Kaxers1212 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Wbijesz na jakiś serwer piszesz czy ktoś szuka początkującego do ekipy, znajdujesz bliźniaka gracie potem przyjmujecie kolejnego i tak w kółko :P najlepiej się w 5 gra . Pisząc do mnie, w swoim poście proszę umieść " @Kaxers1212 " . Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza
GriZliKarMel Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Miałem to samo co ty Koledzy biedacy, nikt nie kupował gier, albo kompy na węgiel :P Ale jednak kupiłem, pograłem chwile sam, ale naprawdę nie ma to sensu. Ludzie grają w ekipach, więc sam sobie znalazłem Gra wciągnęła mnie aż na 1000h, grałem dzień w dzień. Wracałem do domu Rust. Dołaczyłem to bardzo dobrej ekipy, wpsólne rajdy, wszystko mega! Po czasie zyskałem szacunek w ekipie i doszedłem do jej prowadzenia. Było nas naprawdę sporo. 15 osób, a to jest konkret. Wszyscy 18+ lat, zgranie, gra naprawdę wciąga. Polecam Ci kupić! Żadna gra mnie tak nie wciągnęła jak Rust, naprawdę polecam. Odnośnik do komentarza
Draqonq Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Gra wciąga nawet jak jesteś jeszcze początkujący, sam grałem, zaczynając z kolegą. Długi czas zbierania wszystkiego, próba przetrwania - to jest to co trzyma Cię na dłużej. Gra warta niewielkiej ceny jak za taką rozrywkę. Odnośnik do komentarza
SubZero9921 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Warto lecz nastaw się na grę z ekipą. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.