Skocz do zawartości

Problem z haxami. Ja mam takiego pecha czy tyle przybyło?

Rekomendowane odpowiedzi

problem z haxami ja mam takiego pecha czy tyle odpalonych kidów przybyło? -_- no nie da się grać,od golda do kałacha 8/9 meczy albo jakieś odpały wpatrzone w ściany albo smurfy z haxami w teamie i info na cały team ciężko trafić na kogoś500h+,prim nic nie daje,od miesiąca co mecz jest kosmos ;/

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

hakerów teraz nie ma moim zdaniem , są tylko leszcze co nie umią grac i placzą ze wszyscy haki mają ( LE + ) z kolei na goldy-kałachy to tam same smurfy i oni dobrze grają a goldziki placzą bo nie umieją zabic ... Porazka co sie dzieje z tym cs'em

wy gracie solo i sie dziwicie, ze jest c*****o xD i to jeszcze MMy xD

Popieram poprzednika.  Solo nie da się grać (We dwójkę też jest ciężko jak się trafią Polaczki wyzywające że mają staty 3/15).

Żeby nie było: Sam gram na rangi goldy/kałachy i cheaterzy trafiają się, ale przy dobrej organizacji drużyny w której grasz nie mają szans.

A jeżeli tak narzekasz... Zapraszam na faceity/mix10, gdzie gram i jest dosyć wysoki poziom...

jacy cheaterzy ? dopoki ktos nie bunnyhopuje i nie kreci sie strzelajac same heady to nie mozesz miec 100% pewnosci ze to cheater, ja spotakalem moze 3 spinboty na smurfie LEM od wrzesnia do dzis 
na main koncie nie pamietam bym gral na haxa, szczerze. :) a to, ze ktos cie kilka razy pre fire'uje to nie znaczy odrazu, ze wallhack. :)

btw na  10 lvl'ach faceit sa odpaly wiec :) na premium  tak na premium :)

Ta, odpały... ta, 2400 ELO xD. Uwielbiam jak typki nie wiedzą o czym piszą. Nawet premium nie miałeś koleś. Jak możesz się na ten temat wypowiadać nie mając pojęcia na ten temat.

Jeszcze teraz jak jest klient nowy i prawdziwy anty cheat..

Sam grałem odpalony na faceicie byłem w fplc ;) Leaguecheats polecam. 

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

niby cos jest tego wiecej jak na kazde swieta zamiast kupic juz jakis prezent to nie, zazwyczaj dostaja hajs a co zrobic z hajsem? wyjeb... na csa/lola itp. inaczej przep.... np. na ruletki, skiny, a i ostatnia opcja na nowe konto zeby zasmakowac jak to jest grac na jakims aimbocie. Zawsze Swieta to wiecej cheaterow w wiekszosci gier wiec poczekaj miesiac i bedzie mniej tego :/. A te posty "na fplach same odpaly na eslu i esea tak samo wszedzie same odpaly jeb... ta gre wszedzie tylko odpaly" :/ powiem jedno na faceitach itp. nigdy jeszcze raz powiem nigdy nie widzialem odpala, na zwyklych mmach bywa zazwyczaj da sie wykryc ich na rozgrzewkach i pierwszych 3-4 rundach :/(chodzilo mi ze na rangach typu g1-mge da sie szybko to wykryc :/.) 

Pozdrawiam i prosze nie spamic ze wszedzie sa odpaly bo 70% uzytkownikow grala tylko mmy no i moze 1 faceita :/ tyle.

hakerów teraz nie ma moim zdaniem , są tylko leszcze co nie umią grac i placzą ze wszyscy haki mają ( LE + ) z kolei na goldy-kałachy to tam same smurfy i oni dobrze grają a goldziki placzą bo nie umieją zabic ... Porazka co sie dzieje z tym cs'em

Jak masz range s3 to tam nie ma haxow ale lem juz sie zaczyna ostra zabawa :) co dziennie mialem wiadomosc ze mmy cofalo expitp

@Jarot bo na Lem jest malo cheatow od suprima sie zaczyna krecenie 100hsow i bhop na ostro i to bez znaczenia czy w swieta czy zwykly dzien

Co tam, że w październiku poleciały masowe bany i zbanowano 4500 graczy? Co tam, że co jakiś czas otrzymuje powiadomienia, że gość, którego zgłosiłem został permanentnie zbanowany? Co tam, że na tym forum co jakiś czas ludzie pytają o cheaty? Co tam to wszystko, skoro znajdą ci się tacy pajace, jak tutaj, którzy napiszą NIE MA CHEATEROW, JESTEŚ PO PROSTU SŁABY, NIE POTRAFISZ WYJŚĆ Z KAŁACHA I SIĘ WYPOWIADASZ, NAUCZ SIĘ GRAĆ LEPIEJ. To jest tak żenujące, że aż się rzygać chce... Oczywiste jest to, że w okresie świątecznym przybyło cheaterów, bo kumulacja- promocja CS GO+ wolne dni od pracy/nauki zachęciła do "zabawy" dla osób, które uważają, że są zabawne psując innym grę.

Ta, odpały... ta, 2400 ELO xD. Uwielbiam jak typki nie wiedzą o czym piszą. Nawet premium nie miałeś koleś. Jak możesz się na ten temat wypowiadać nie mając pojęcia na ten temat.

Widze, że posiadasz rozległą wiedze na rózne tematy bo co chwile zgrywasz eksperta xD 

Tak, odpały na premium faceicie.

>sugerowanie, że klient faceita poradzi sobie z priv cheatami XDXDXDXDXDXDXD

jacy cheaterzy ? dopoki ktos nie bunnyhopuje i nie kreci sie strzelajac same heady to nie mozesz miec 100% pewnosci ze to cheater, ja spotakalem moze 3 spinboty na smurfie LEM od wrzesnia do dzis 

na main koncie nie pamietam bym gral na haxa, szczerze. :) a to, ze ktos cie kilka razy pre fire'uje to nie znaczy odrazu, ze wallhack. :)

Nie chce mi sie tego tłumaczyć - przykład bucho o ile wiesz o co chodzi :) 

niby cos jest tego wiecej jak na kazde swieta zamiast kupic juz jakis prezent to nie, zazwyczaj dostaja hajs a co zrobic z hajsem? wyjeb... na csa/lola itp. inaczej przep.... np. na ruletki, skiny, a i ostatnia opcja na nowe konto zeby zasmakowac jak to jest grac na jakims aimbocie. Zawsze Swieta to wiecej cheaterow w wiekszosci gier wiec poczekaj miesiac i bedzie mniej tego :/. A te posty "na fplach same odpaly na eslu i esea tak samo wszedzie same odpaly jeb... ta gre wszedzie tylko odpaly" :/ powiem jedno na faceitach itp. nigdy jeszcze raz powiem nigdy nie widzialem odpala, na zwyklych mmach bywa zazwyczaj da sie wykryc ich na rozgrzewkach i pierwszych 3-4 rundach :/(chodzilo mi ze na rangach typu g1-mge da sie szybko to wykryc :/.) 

Pozdrawiam i prosze nie spamic ze wszedzie sa odpaly bo 70% uzytkownikow grala tylko mmy no i moze 1 faceita :/ tyle.

na esea jest mało odpałów bo mało komu chce sie wyjebać kilakset dolków na cheaty ktorych nie wykryje ich anticheat R) 

Co tam, że w październiku poleciały masowe bany i zbanowano 4500 graczy? Co tam, że co jakiś czas otrzymuje powiadomienia, że gość, którego zgłosiłem został permanentnie zbanowany? Co tam, że na tym forum co jakiś czas ludzie pytają o cheaty? Co tam to wszystko, skoro znajdą ci się tacy pajace, jak tutaj, którzy napiszą NIE MA CHEATEROW, JESTEŚ PO PROSTU SŁABY, NIE POTRAFISZ WYJŚĆ Z KAŁACHA I SIĘ WYPOWIADASZ, NAUCZ SIĘ GRAĆ LEPIEJ. To jest tak żenujące, że aż się rzygać chce... Oczywiste jest to, że w okresie świątecznym przybyło cheaterów, bo kumulacja- promocja CS GO+ wolne dni od pracy/nauki zachęciła do "zabawy" dla osób, które uważają, że są zabawne psując innym grę.

Not sure, ale te 4500 graczy dostało VAC'a wiec lecieli na jakimś darmowym gównie. Kupujesz priv cheata za x dolków, kryjesz sie i zaden faceit czy gfinity cie nie zbanuje :) 

@eSay
Nie wiem po co nawiązujesz do mojego komentarza? Co za różnica czy lecieli na gównie, czy nie? Jeśli nie zrozumiałeś mojego komentarza, to chodziło w nim o to, że cheaterzy są i jest ich sporo, więc pierd... że nie ma ich (jak tutaj niektórzy stwierdzili) jest największą głupotą. Nie obchodzi mnie to na czym lecieli i na czym lecą

Widze, że posiadasz rozległą wiedze na rózne tematy bo co chwile zgrywasz eksperta xD 

Tak, odpały na premium faceicie.

>sugerowanie, że klient faceita poradzi sobie z priv cheatami XDXDXDXDXDXDXD

Nie chce mi sie tego tłumaczyć - przykład bucho o ile wiesz o co chodzi :)

na esea jest mało odpałów bo mało komu chce sie wyjebać kilakset dolków na cheaty ktorych nie wykryje ich anticheat R) 

Not sure, ale te 4500 graczy dostało VAC'a wiec lecieli na jakimś darmowym gównie. Kupujesz priv cheata za x dolków, kryjesz sie i zaden faceit czy gfinity cie nie zbanuje :)

Znałem bucha przez jakiś czas i tak btw. on i jego kumple nie wiem jak później, ale na początku cisneli na platinium gdy my na lc. Ogólnie każdemu kto chce zarobić pieniążki i potrafi się kryć to polecam lc na faceita.

@Edit

odpałów jest sporo na prywatnych jak i publicznych. Najgorzej jak trafisz mecz na admina odjebiesz jakąś akcje 1 na 5 dgl czy coś mimo iż to wygląda legit i tak potrafią Ci wpierdolić bana ;)

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Problem z haxami. Ja mam takiego pecha czy tyle przybyło?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...