Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodatkowy plik .dll lub mix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem odpalić bs na moim serwerze, żeby sprawdzić jak dobijają śr i um (bawiłem się trochę w item_addon.cpp) ale nie mogę go odpalić bo bina wywala error i nie chce z nim odpalić. Nie mam pojęcia co edytować żeby odczytywało BS'a jako normalny plik. Za pomoc +++++

userbarKoxownia3.png

For Templars:

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Opublikowano

Witam, chciałem odpalić bs na moim serwerze, żeby sprawdzić jak dobijają śr i um (bawiłem się trochę w item_addon.cpp) ale nie mogę go odpalić bo bina wywala error i nie chce z nim odpalić. Nie mam pojęcia co edytować żeby odczytywało BS'a jako normalny plik. Za pomoc +++++

A nie prościej ci jest wgrać BS'a pod Np. F5 ?  :yay:  :yay:

^,--.^

Opublikowano

Zatrzymanie na alternatywnym bonusie. Chcę mieć FMS do expa więc potrzebuję średnich, ale szkoda tak mieszać i przegapić na przykład 30 um więc ustawiam, że chcę 45śr lub 30um i kiedy wejdzie jedno lub drugie to BS się zatrzymuje

userbarKoxownia3.png

For Templars:

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Opublikowano

Zatrzymanie na alternatywnym bonusie. Chcę mieć FMS do expa więc potrzebuję średnich, ale szkoda tak mieszać i przegapić na przykład 30 um więc ustawiam, że chcę 45śr lub 30um i kiedy wejdzie jedno lub drugie to BS się zatrzymuje

Takie coś było na bs od padmaka  :v

Opublikowano

Chcę odpalic tego BS'a 
http://www.mpcforum.pl/topic/1045434-switchbotbonusswitcher-by-unpublished-dzia%C5%82a-na-najnowszej-bince-po-polsku/?hl=+switch#entry8850289
bo używałem go na innych serwerach, ale mój klient jest jakoś zabezpieczony przed odpalaniem plików .mix i injectowaniem nowych plików .dll do procesu, a ja chcę go odbezpieczyć (chwilowo) lub dodać ten jeden konkrety plik do "białej listy" lub jak plik który powinien znajdować się w folderze z grą do jej poprawnego działania.

Wywala takie coś w error logu, więc domyślam się, że problem leży w bince i gdzieś trzeba dopisać ten plik, tylko gdzie?

Module Name: E:\metin 2\Czysty Client Source\metin2client.exe
Time Stamp: 0x58660cd3 - (null)

Exception Type: 0xc0000005

eax: 0x0b59ff14	ebx: 0x00000000
ecx: 0x00401000	edx: 0x0b59ff58
esi: 0x00757ffd	edi: 0x00356ffd
ebp: 0x0b59feec	esp: 0x0b59fed4

0x66634d6b	C:\Users\NazwaUżytkownika\Desktop\Switch-Bot.dll
0x66634f0e	C:\Users\NazwaUżytkownika\Desktop\Switch-Bot.dll
0x75b6336a	C:\Windows\syswow64\kernel32.dll
0x77479902	C:\Windows\SysWOW64\ntdll.dll
0x774798d5	C:\Windows\SysWOW64\ntdll.dll

userbarKoxownia3.png

For Templars:

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...