Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie do osób, które mają wykupione Buddy. Czy macie dostęp do jakiś ukrytych skryptów, które nie są dostępne dla pozostałych użytkowników? Bo zastanawiałem się nad wykupieniem subskrypcji, ale dział skryptów do postaci jest pusty, więc nie wiem czy aktualnie jest to warte zachodu.

Opublikowano

no z tego co wiem to na pewno bedziesz mial dostep do evadeic, jednej z lepszych evad na eb, oprocz tego wrazie patcha nie bedziesz musial czekac az wlacza eb dla free userow noi pozbedziesz sie limitu gier, wiec bedziesz mogl masowo bocic konta... a czy sa tam jakies skrypty do postaci dla vip? tego nie wiem, ale podejrzewam ze jakies tam chyba sa :p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no z tego co wiem to na pewno bedziesz mial dostep do evadeic, jednej z lepszych evad na eb, oprocz tego wrazie patcha nie bedziesz musial czekac az wlacza eb dla free userow noi pozbedziesz sie limitu gier, wiec bedziesz mogl masowo bocic konta... a czy sa tam jakies skrypty do postaci dla vip? tego nie wiem, ale podejrzewam ze jakies tam chyba sa :p

Ostatnio ktoś udostępnił evadeIC za free i śmiga i będzie śmigać aż do następnego patcha więc moim zdaniem kupowanie VIP'a to wywalenie hajsu w błoto. 

9113414779628821535959.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...