BuBusio Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Cześć, mam pytanie do osób, które mają wykupione Buddy. Czy macie dostęp do jakiś ukrytych skryptów, które nie są dostępne dla pozostałych użytkowników? Bo zastanawiałem się nad wykupieniem subskrypcji, ale dział skryptów do postaci jest pusty, więc nie wiem czy aktualnie jest to warte zachodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boterrr Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 no z tego co wiem to na pewno bedziesz mial dostep do evadeic, jednej z lepszych evad na eb, oprocz tego wrazie patcha nie bedziesz musial czekac az wlacza eb dla free userow noi pozbedziesz sie limitu gier, wiec bedziesz mogl masowo bocic konta... a czy sa tam jakies skrypty do postaci dla vip? tego nie wiem, ale podejrzewam ze jakies tam chyba sa :p Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy. Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 no z tego co wiem to na pewno bedziesz mial dostep do evadeic, jednej z lepszych evad na eb, oprocz tego wrazie patcha nie bedziesz musial czekac az wlacza eb dla free userow noi pozbedziesz sie limitu gier, wiec bedziesz mogl masowo bocic konta... a czy sa tam jakies skrypty do postaci dla vip? tego nie wiem, ale podejrzewam ze jakies tam chyba sa :p Ostatnio ktoś udostępnił evadeIC za free i śmiga i będzie śmigać aż do następnego patcha więc moim zdaniem kupowanie VIP'a to wywalenie hajsu w błoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.