kieszek11 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam pewnego dnia znalazłem sony xperia z, wziąłem ja do domu i naładowalem włożyłem kartę po czym zauważyłem że jest brak sieci tylko alarmowe sprawdziłem Network i tam nie ma przy rzadnym X i są same 0, wgrałem nowy system flashtoolem ale dalej nic sim locka nie ma ale karty sim nie czyta tylko alarmowe nie ma wgl sieci może wie ktoś coś co zrobić może ktoś kto zgubił poinformował o tym sieć i zablokowali telefon jest to możliwe? Pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ktosiu Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Wcale nie musi być zablokowany, pewnie uszkodzony moduł GSM. Napraw to będziesz miał sprawny, koszt pewnie w granicach 400-700 zł. Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.