Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany Sponsor oraz Technik

xAdr1an

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

x

x

x

P

O

S

Z

U

K

I

W

A

N

I

x

x

x

6619614830650651339622.png

6216614830650651339622.png

Witaj! Chciałbym Ci przybliżyć projekt o nazwie Lastivia.pl który zamierzam otworzyć dla graczy, a nie dla zysków bo ich totalnie nie potrzebuje. Projekt Lastivia.pl jest wymyślany przeze mnie od dłuższego czasu, ale do jego realizacji potrzebuję dwóch lub trzech osób, a dokładnie Sponsora co zafunduje maszynę serwera by utrzymała minimum te 200 graczy jak i Technika/ów co potrafią pisać pluginy i chcą stworzyć coś co będzie stało a graczy będzie przybywało. Na początku projektu chciałbym otworzyć serwer MediumHC, bądź Easy. Tak wiem, pełno tego na scenie Minecraft, ale zauważcie, że każdy serwer ma edycję na tydzień max dwa, a serwery są robiony wyłącznie pod zarobek, a gracze są olewani przez Administrację takiego serwera. Planuję zrobić serwer gdzie postawą będą gracze, bo to oni to tworzą, a MY jesteśmy tylko fundamentami owego projektu. Poszukuję Techników by na serwerze nie znajdywała się sklejka pluginów jak to obecnie ma 90% wszystkich serwerów tego typu. Gdyby owy serwer się wybił to kolejny serwer to WASZ wybór, bo jak napisałem to wy to tworzycie. Jeśli jakiś Sponsor oraz Technicy byli by zainteresowani dołączenia się do owego projektu, bardzo bym prosił na kontakt podany niżej w celu ugadania wszystkich spraw jak i bym mógł odpowiedzieć na nurtujące was pytania. Poszukuję osób dojrzałych z doświadczeniem i z chęcią otworzenia naprawdę coś na dłuższy okres oraz z chęcią rozwinięcia tego.

1473814830650651339622.png

Pewnie ciekawi was w ogóle kim jestem, ile mam lat itp. Mam na imię Adrian i w lipcu skończyłem 18 lat. Mieszkam w Raciborzu wraz z rodziną. Wiele swojego wolnego czasu spędzam ze znajomymi jak i w internecie (jak każdy chyba teraz). Od 5 lat zajmuje się tworzeniem for na silniku Przemo, MyBB oraz IPB, a od 2 lat pilnowaniem serwerów jak i ich tworzeniem (nie otworzyłem własnego dobrego projektu z powodu braku porządnej ekipy). Moje zainteresowania to m.in sport, muzyka, gry komputerowe i znajomi. No co mogę jeszcze napisać... jeśli ktoś będzie chciał to można ze mną pogadać na TeamSpeak'u i poznać bardziej! :)

5571014830655751339622.png

Steam: http://steamcommunity.com/id/xAdr1an

Prywatna Wiadomość

TeamSpeak 3 (mogę wejść na jakiś)

Nie wiem, co tutaj jeszcze mogę napisać... jeśli macie jakieś pytania co do projektu, mojej osoby proszę bardzo zadawać poniżej! Z chęcią odpowiem.

Pozdrawiam i liczę na odpowiedzi ze strony jakiś sponsorów oraz techników!

Tak na marginesie. Oczywiście jeśli znajdzie się Sponsor oraz Technik/cy do pomocy przy projekcie to odbędzie się również rekrutacja na Helpera oraz Moderatora, więc wszystkich chętnych proszę o cierpliwość i trzymania kciuków, by ktoś się odezwał! 

Opublikowano

Sewer zostanie postawiony przez hosting CraftHost.pl, więc potrzebuje teraz Techników oraz YouTuberów co wypromują owy serwer ;)

Proszę pisać na kontakt podany wyżej!

Opublikowano

Mam na imię Adrian i w lipcu skończyłem 18 lat. Mieszkam w Raciborzu wraz z rodziną. 

masz 18'tke i sie w srajkrafta bawisz? lel, a propos z*********e składasz zdania takie aka przez przedszkolaczka co dopiero uczy sie pisać POPRAWNĄ POLSZCZYZNĄ.

Co do projektu; no sry ale jestem nastawiony pesymistycznie, zbyt wiele szukasz, za mało oferujesz

Opublikowano

"bardzo bym prosił na kontakt podany niżej w celu ugadania wszystkich spraw jak i bym mógł odpowiedzieć na nurtujące was pytania. "

;) Polecam czytać, ze zrozumieniem. Nawet nie napisałem co oferuje tak btw. więc twoja wypowiedź z tym, że mało oferuje jest bez jakiejś minimalnej podstawy, a więc ta konwersacja nie ma sensu ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

@ref

Poszukiwani YouTuberzy, Sponsorzy co się w jakimś stopniu dołożą do reklamy, Technik jeszcze 1! :)

Opublikowano

@xAdr1an

Napisz do mnie na PW ponieważ pisze mi, że nie możesz otrzymywać nowych wiadomości.

(Może masz zablokowane, albo pełną skrzynkę)

» Zostanę technikiem serwera minecraft / stworzę twój serwer (Klik) «

» Wykonam pliki serwerowe do minecraft  «

» Pomagam w różnych sprawach «

<>~~~~~~~~~~~~<> Kontakt <>~~~~~~~~~~~~<>
» Wyślij do mnie Prywatną Wiadomość (PW) «

Opublikowano

@xAdr1an

Napisz do mnie na PW ponieważ pisze mi, że nie możesz otrzymywać nowych wiadomości.

(Może masz zablokowane, albo pełną skrzynkę)

Napisałem.

Zapraszam do kontaktu wszystkich chętnych! :)

Opublikowano

@ref

Poszukiwany Sponsor co w jakimś stopniu dołoży się do reklamy. Będziemy reklamowali serwer w Polsce oraz za granicą i koszty nie będą małe...

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...