ui999 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witajcie ! podsyłam wam z nudów teksturki Ubrania Fuksyjnego mosz nie sa oszalamianjace ale chcialem sie z wami powdzielc nimi jak sie sobodobaja to wzucę inne teksturki ktore sa owiele lepsze Down https://mega.nz/#!Z58THYrT!SxLoMc0Fev7f3LAbciGuDVpLgtRW5MKt2j96ptmY0zo Skan SS licze na wyrozumienie bo to moja pierwsza wstawka pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleQs Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 jakieś zdj czy coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ui999 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 jakieś zdj czy coś ? Już sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xFasTeRsKi Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @ui999 Czyżbym wyczuwał program paint ? ^,--.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoName#2 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @ui999 Czyżbym wyczuwał program paint ? I kto to mówi. @top Mam nadzieje, że własna praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xFasTeRsKi Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @ui999 Czyżbym wyczuwał program paint ? I kto to mówi. @top Mam nadzieje, że własna praca. Ja nic nie mówię, okej. Sam korzystałem z tego co on, tyle że w kostiumie samuraja było więcej roboty. @NoName#2 Mniejsza o to czym kto co robił, nie róbmy niepotrzebnego spamu ^,--.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob S Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Ogólnie odświeżone tekstury zbroi, przypadają mi ostatnio do gustu. Nowy klimat taki, trzeba ruszać do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Evans Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Nwm czemu ale ta zbroja przypomina mi chińskie serwery Aniela Bogusz [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.