her0es Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 mam 11lvl i nadal nie dostałem 400 rp, co jest ?? grałem trening bojowy i wszytkie rodzaje gier z botami Hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Fat Love Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Teraz nie dostaje się 400 RP (dostawało się tyle na 3 lvl), ale na 5 lvl dostaje się 2 Premium Chest (nie trzeba do nich klucza, w jednej jest zawsze Ashe [i chyba Garen] + skin do Ashe, a w 2 jest skin za 975 rp do postaci, którą masz, lub do losowej postaci jeżeli nie masz żadnej kupionej) "Forget the 72 virgins. If I blow myself up in a crowded restaurant, I think I’m asking for a plate of these babies." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
her0es Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Teraz nie dostaje się 400 RP (dostawało się tyle na 3 lvl), ale na 5 lvl dostaje się 2 Premium Chest (nie trzeba do nich klucza, w jednej jest zawsze Ashe [i chyba Garen] + skin do Ashe, a w 2 jest skin za 975 rp do postaci, którą masz, lub do losowej postaci jeżeli nie masz żadnej kupionej) Mam tylko 1 wyjątkową skrzynię.. Hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husoc Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Teraz nie dostaje się 400 RP (dostawało się tyle na 3 lvl), ale na 5 lvl dostaje się 2 Premium Chest (nie trzeba do nich klucza, w jednej jest zawsze Ashe [i chyba Garen] + skin do Ashe, a w 2 jest skin za 975 rp do postaci, którą masz, lub do losowej postaci jeżeli nie masz żadnej kupionej) Mam tylko 1 wyjątkową skrzynię.. Powinieneś otrzymać 2 skrzynki. Sam dzisiaj na nowym koncie wbiłem 5 lvl i otrzymałem najpierw 1, później po otwarciu kolejną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vouc3r Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @Big Fat Love za max 975 rp skórka czy dokładnie tyle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Fat Love Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @Big Fat Love za max 975 rp skórka czy dokładnie tyle ? Nie wiem dokładnie, cenę skórki mówiłem z doświadczenia, na ok. 10 kontach dostawałem skórki za 975 rp, nie mniej, nie więcej, ale to może być fart (lub nie fart), np. do Kayle dostałem 3 razy Riot, do Mastera Yi raz Headhunter i raz z Ionii, do Ziggsa dostałem Mad Scientist i raz Malphite Żelaznej Odwagi. Reszty nie pamiętam, więc mogłem się pomylić. "Forget the 72 virgins. If I blow myself up in a crowded restaurant, I think I’m asking for a plate of these babies." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NovobiS Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Teraz po osiągnięciu 5Lv dostaje się skrzynkę. Jeżeli dobrze pamiętam zawiera ona więcej niż te skrzynki co się dostaje podczas gry. Zyrion.Pl - Serwer Easy / Medium! Forum <-- Kliknij aby przejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vouc3r Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @Big Fat Love Ja własnie dostałem na 2 kontach rybaka jaxa niby cena sie zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
her0es Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 okej dobrze wiedziec dzieki za odpowiedzi Hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaktus. Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @her0es Jak ciekawostkę dodam, że jakbyś miał starsze konto, to mógłbyś wyciągnąć i rp'ki i skrzynkę. A co do kosztu skórek, które dropią, to nie jestem pewny, ale Wasza teoria może być trafna, na smurf koncie dostałem cs zeda, który również jest warty 975. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
her0es Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @her0es Jak ciekawostkę dodam, że jakbyś miał starsze konto, to mógłbyś wyciągnąć i rp'ki i skrzynkę. A co do kosztu skórek, które dropią, to nie jestem pewny, ale Wasza teoria może być trafna, na smurf koncie dostałem cs zeda, który również jest warty 975. a jak na tym koncie rp'ki nie są wbite ? np stare konto ale 1lvl ? Hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveRa Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @her0es Jak ciekawostkę dodam, że jakbyś miał starsze konto, to mógłbyś wyciągnąć i rp'ki i skrzynkę. A co do kosztu skórek, które dropią, to nie jestem pewny, ale Wasza teoria może być trafna, na smurf koncie dostałem cs zeda, który również jest warty 975. a jak na tym koncie rp'ki nie są wbite ? np stare konto ale 1lvl ? To powinieneś dostać i RPki i skrzynki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1234 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Skina otrzymujesz do postaci którą posiadasz zakupioną na stałe, czyli jak kupisz sobie tylko bohatera jednego wybranego i wtedy otworzysz skrzynkę, to otrzymasz do niego wlsnie skina. <p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yojo2 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Tak, skin jest zawsze za 975. Otrzymujesz go do postaci, którą kupiłeś (nie, nie wystarczy zagrać championem z rotacji...). Jeśli postać nie ma skina o takiej wartości (np. Evelynn), to dostaniesz skórkę za 975 RP do losowej postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilche Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Czyli najlepszym sposobem jest kupić 1 postać za 6k i dopiero potem otworzyć skrzynkę. Chyba że walczył byś o Hextechową annie. Czerwone jest piękne! Kocham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.