Skocz do zawartości

400 RP na start

her0es

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz nie dostaje się 400 RP (dostawało się tyle na 3 lvl), ale na 5 lvl dostaje się 2 Premium Chest (nie trzeba do nich klucza, w jednej jest zawsze Ashe [i chyba Garen] + skin do Ashe, a w 2 jest skin za 975 rp do postaci, którą masz, lub do losowej postaci jeżeli nie masz żadnej kupionej)

"Forget the 72 virgins. If I blow myself up in a crowded restaurant, I think I’m asking for a plate of these babies."

Teraz nie dostaje się 400 RP (dostawało się tyle na 3 lvl), ale na 5 lvl dostaje się 2 Premium Chest (nie trzeba do nich klucza, w jednej jest zawsze Ashe [i chyba Garen] + skin do Ashe, a w 2 jest skin za 975 rp do postaci, którą masz, lub do losowej postaci jeżeli nie masz żadnej kupionej)

Mam tylko 1 wyjątkową skrzynię..

Hejo

Mam tylko 1 wyjątkową skrzynię..

Powinieneś otrzymać 2 skrzynki. Sam dzisiaj na nowym koncie wbiłem 5 lvl i otrzymałem najpierw 1, później po otwarciu kolejną.

maybenow.png

@1361622928-U485574.pngBig Fat Love za max 975 rp skórka czy dokładnie tyle ?

Nie wiem dokładnie, cenę skórki mówiłem z doświadczenia, na ok. 10 kontach dostawałem skórki za 975 rp, nie mniej, nie więcej, ale to może być fart (lub nie fart), np. do Kayle dostałem 3 razy Riot, do Mastera Yi raz Headhunter i raz z Ionii, do Ziggsa dostałem Mad Scientist i raz Malphite Żelaznej Odwagi. Reszty nie pamiętam, więc mogłem się pomylić.

"Forget the 72 virgins. If I blow myself up in a crowded restaurant, I think I’m asking for a plate of these babies."

@her0es Jak ciekawostkę dodam, że jakbyś miał starsze konto, to mógłbyś wyciągnąć i rp'ki i skrzynkę.

A co do kosztu skórek, które dropią, to nie jestem pewny, ale Wasza teoria może być trafna, na smurf koncie dostałem cs zeda, który również jest warty 975.

a jak na tym koncie rp'ki nie są wbite ? np stare konto ale 1lvl ?

Hejo

@her0es Jak ciekawostkę dodam, że jakbyś miał starsze konto, to mógłbyś wyciągnąć i rp'ki i skrzynkę.

A co do kosztu skórek, które dropią, to nie jestem pewny, ale Wasza teoria może być trafna, na smurf koncie dostałem cs zeda, który również jest warty 975.

a jak na tym koncie rp'ki nie są wbite ? np stare konto ale 1lvl ?

To powinieneś dostać i RPki i skrzynki.

Skina otrzymujesz do postaci którą posiadasz zakupioną na stałe, czyli jak kupisz sobie tylko bohatera jednego wybranego i wtedy otworzysz skrzynkę, to otrzymasz do niego wlsnie skina.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum 400 RP na start   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...