Skocz do zawartości

Ban GTA V Online

capej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam problem. Mianowicie dostałem dzisiaj maila o takiej treści:

Hi XXX(Tu jest mój nick),

This is a message from Rockstar Games. Your account was used in violation of our Terms of Service and/or EULA, found here:

http://www.rockstargames.com/legal

http://www.rockstargames.com/eula

As a result, your account has been suspended from playing GTA Online on PC for 30 days. In addition to being suspended, all GTA Online characters, progress and inventory on PC will be reset.

All GTA Online suspension, banning, and character reset decisions are final and may not be appealed. For more information on the GTA Online Suspension and Ban Policy please see https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/229514247.

Please note that this is a no-reply email address.

Rockstar Games

Nie wiem o co chodzi, nie instalowałem żadnych modów ani tym podobnych i nie wykorzystywałem błędów gry.

Ktoś pomoże czym to może być spowodowane?

Może ktoś ci się wbił na konto i się "zabawił"?

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Za darmo banów się nie dostaje.

Jednak dostałem. 

Nikt nie miał pasów.

To zgłoś to do R*, że dostałeś bana i nie wiesz o co chodzi.

Moje Konsole:

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Jednak dostałem. 

Nikt nie miał pasów.

W wiadomości ewidentnie jest napisane:

All GTA Online suspension, banning, and character reset decisions are final and may not be appealed.

(')(.)(;)

Jednak dostałem. 

Nikt nie miał pasów.

All GTA Online suspension, banning, and character reset decisions are final and may not be appealed.

Ale fakt, faktem coś jest nie tak, jeśli autor nie wie za co dostał bana.

Autorze, a instalowałeś jakiekolwiek modyfikacje nawet do trybu offline?

Moje Konsole:

XBOX ONE S

Mój komputer:

Ehhh... zawsze tak jest... bawiles sie na haxach / buggowales gre / uzywales modow / brales kase od czitera,

a pozniej placz "ja nic przeciez nie zrobilem, dlaczego R* mnie zbanowalo?" 

Kolego... kupujac gre akceputjesz ich regulamin, takze do Online, jest tam wyraznie napisane za co sa bany,

a co jest dozwolone... zlamales regulamin = ban

­Keelah se'lai

Jednak dostałem. 

Nikt nie miał pasów.

Ale fakt, faktem coś jest nie tak, jeśli autor nie wie za co dostał bana.

Autorze, a instalowałeś jakiekolwiek modyfikacje nawet do trybu offline?

Nie instalowałem nic ani nie brałem od nikogo hajsu.

Dostałem wczoraj odpowiedź od R*(Pytałem się dlaczego dostałem bana):

Witaj,

Dziękujemy za kontakt z Rockstar Support i czas poświęcony na raportowanie graczy lub zapytanie dotyczące blokady.

W przypadku blokady – Dostęp do GTA Online może zostać zablokowany z wielu powodów, w tym w wyniku korzystania z modyfikacji w GTA Online, nadużywania błędów gry bądź jej mechaniki, manipulowania danymi i kodem gry oraz przeszkadzania innym w grze.

Wszystkie decyzje odnośnie zawieszeń i blokad dostępu do GTA Online są ostateczne i nie podlegają odwołaniom. Aby dowiedzieć się więcej na temat zasad zawieszania i blokowania graczy w GTA Online, zobacz: https://support.rockstargames.com/hc/pl/articles/229514247

W przypadku zgłoszeń o niesumiennych graczach - dziękujemy za zgloszenie graczy dopuszczających się oszustw. Zapewniamy, że otrzymane informacje są sprawdzane i w razie potrzeby dodatkowych informacji skontaktujemy się z Tobą.

To zgloszenie zostanie automatycznie zamknięte-i jak wyżej wspomnieliśmy, skontaktujemy się z Tobą jeżeli będziemy potrzebować więcej informacji.

Z poważaniem,

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Ban GTA V Online   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...