CycekTeam Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Dokładnie szukam filmu co będzie romantyczny i nie będzie za nudny dla mnie ;/ jest takie coś ? Nagroda za fajny film = 10 + Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych. Odnośnik do komentarza
CycekTeam Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @ref - dalej szukam jakiegoś filmu . Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych. Odnośnik do komentarza
klejmagic Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @CycekTeam Napisałbyś chociaż co to ma być za film. Jakieś romansidło? Odnośnik do komentarza
CycekTeam Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @klejmagic Tak dokładnie coś fajnego i romantycznego. Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych. Odnośnik do komentarza
klejmagic Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Hmm, za bardzo nie przepadam za romansidłami ale oglądałem jakieś filmy gdzie był wątek miłosny: Po prostu walcz, American Beauty, Pan i Pani Kiler, Step Up Z takich bardziej romantycznych: Narzeczony mimo woli, Mały Manhattan, 50 pierwszych randek, Jak stracić chłopaka w 10 dni, Hitch: Najlepszy doradca przeciętnego faceta, Igraszki losu, Dziewczyna i chłopak - wszystko na opak, Niestety większość dobrych filmów leciała w telewizji więc lepiej zapytaj się swojej połówki czy już gdzieś nie widziała wybranego filmu żeby nie było niespodzianki Odnośnik do komentarza
dzokervip Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Pan i Pani Smith,Nocna randka Odnośnik do komentarza
Erykocoelcho Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Za jakie grzechy dobry boże Dobry rok Nie ma mowy! Pełno tego jest. Odnośnik do komentarza
daaav' Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Czas na milosc, Love Rosie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.