Sparky1337 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Pytanie "Czy zagralibyście...?/ Jest sens tworzenia takiego trybu?" Otóż wpadłem na pomysł stworzenia serwera. Wchodzimy na serwer dostajemy itemy 2 sety 4/3 miecze refy (ogranicznik koxow/refow) wszystko potrzebne do klepy. Oczywiście zabezpieczenia przeciw "oraniu", dobry antycheat, anty macro (mam pomysł) . Twoim zadaniem jest walka walka i jeszcze raz walka. Za x głów graczy można założyć gildie. Dostajesz określone itemy na wybudowanie zamku. Zero dropu, kopania. Po śmierci dostajesz znów itemy. I do tego wiele autorskich dodatków. Wszystko dobrze skonfigurowane. Autorskie pluginy. ;3 Wyraźcie swoją opinie, pomysły. Hejty mile widziane ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marichcje Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 eee no raczej typowy serwer pvp oprocz tego zamku;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparky1337 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 No właśnie chodzi mi o połączenie pvp i easyhc bo może wyjść z tego coś ciekawego bo te "tryby" są teraz na topie ;3 ale czy to ma sens ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mavai Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Jestem ciekawy tych wielu autorskich dodatków bo póki co to słowa rzucane na wiatr, w sumie jak w każdym temacie tego typu. Zamiast tworzenia kolejnego tematu do nabijania postów stwórz ten serwer i przekonasz się czy to ma sens. Jeżeli to ma być kolejny proelo serwer na 1.7 to ja podziękuję, żeby nie wiem jak ciekawa była rozgrywka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparky1337 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTVS Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Pomysł ciekawy, tylko pytanie cz to nie będzie za monotonne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparky1337 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Envqu Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Nie zagrałbym. O co chodzi z tym zamkiem? To będzie kolejny easyhc (dosłownie), ponieważ już nawet kopać surowców nie będzie trzeba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaramMassari Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Wolał bym normalnego chest pvp. Chodź nie powiem że pomysł nawet i dobry ale zobaczymy co wyjdzie w praktyce ! Powodzenia [Wersja]>>>>1.7.X-1.8 <<< Survival + Frakcje >>>> DEVERON.ENCH.PL <<<< Zapraszamy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparky1337 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Reff chest pvp będzie z czasem plus arenki 1vs1 2vs2 3vs3 oraz jakies arenki "fosa" "poty". No i jak maszyna będzie się sama opłacać to castlemod Oczywiscie kładę ogromny nacisk na cheaterów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aplay. Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Dość dziwnie to wygląda.. bynajmniej, jak postarałem sobie to wyobrazić. Chociaż przyznam, że wszedłbym i ogarnął, bo opisane całkiem ciekawie #LenovoLegion Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparky1337 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Reff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skibol Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Moim zdaniem za dużo kombinowałeś i wyszło jedno wielkie g*wno, za dużo wszystkiego. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.