Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zagralibyście na takim serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie "Czy zagralibyście...?/ Jest sens tworzenia takiego trybu?"  

Otóż wpadłem na pomysł stworzenia serwera.

Wchodzimy na serwer dostajemy itemy 2 sety 4/3 miecze refy (ogranicznik koxow/refow) wszystko potrzebne do klepy. Oczywiście zabezpieczenia przeciw "oraniu", dobry antycheat, anty macro (mam pomysł)  . Twoim zadaniem jest walka walka i jeszcze raz walka. Za x głów graczy można założyć gildie. Dostajesz określone itemy na wybudowanie zamku. Zero dropu, kopania. Po śmierci dostajesz znów itemy. I do tego wiele autorskich dodatków. Wszystko dobrze skonfigurowane. Autorskie pluginy. ;3 Wyraźcie swoją opinie, pomysły. Hejty mile widziane ;0 

Gość Marichcje
Opublikowano

eee no raczej typowy serwer pvp oprocz tego zamku;o

Opublikowano

Jestem ciekawy tych wielu autorskich dodatków bo póki co to słowa rzucane na wiatr, w sumie jak w każdym temacie tego typu. Zamiast tworzenia kolejnego tematu do nabijania postów stwórz ten serwer i przekonasz się czy to ma sens. Jeżeli to ma być kolejny proelo serwer na 1.7 to ja podziękuję, żeby nie wiem jak ciekawa była rozgrywka.

Opublikowano

Nie zagrałbym. O co chodzi z tym zamkiem? To będzie kolejny easyhc (dosłownie), ponieważ już nawet kopać surowców nie będzie trzeba xD.

banner.jpg

Opublikowano

Wolał bym normalnego chest pvp. Chodź nie powiem że pomysł nawet i dobry ale zobaczymy co wyjdzie w praktyce ! Powodzenia 

[Wersja]>>>>1.7.X-1.8 <<< Survival + Frakcje >>>> DEVERON.ENCH.PL  <<<< Zapraszamy !!

Opublikowano

Reff ^^ chest pvp będzie z czasem plus arenki 1vs1 2vs2 3vs3 oraz jakies arenki "fosa" "poty". No i jak maszyna będzie się sama opłacać to castlemod ^^ Oczywiscie kładę ogromny nacisk na cheaterów. ;)

Opublikowano

Dość dziwnie to wygląda.. bynajmniej, jak postarałem sobie to wyobrazić. Chociaż przyznam, że wszedłbym i ogarnął, bo opisane całkiem ciekawie

#LenovoLegion Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...