Skocz do zawartości

Czy zagralibyście na takim serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie "Czy zagralibyście...?/ Jest sens tworzenia takiego trybu?"  

Otóż wpadłem na pomysł stworzenia serwera.

Wchodzimy na serwer dostajemy itemy 2 sety 4/3 miecze refy (ogranicznik koxow/refow) wszystko potrzebne do klepy. Oczywiście zabezpieczenia przeciw "oraniu", dobry antycheat, anty macro (mam pomysł)  . Twoim zadaniem jest walka walka i jeszcze raz walka. Za x głów graczy można założyć gildie. Dostajesz określone itemy na wybudowanie zamku. Zero dropu, kopania. Po śmierci dostajesz znów itemy. I do tego wiele autorskich dodatków. Wszystko dobrze skonfigurowane. Autorskie pluginy. ;3 Wyraźcie swoją opinie, pomysły. Hejty mile widziane ;0 

Jestem ciekawy tych wielu autorskich dodatków bo póki co to słowa rzucane na wiatr, w sumie jak w każdym temacie tego typu. Zamiast tworzenia kolejnego tematu do nabijania postów stwórz ten serwer i przekonasz się czy to ma sens. Jeżeli to ma być kolejny proelo serwer na 1.7 to ja podziękuję, żeby nie wiem jak ciekawa była rozgrywka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Czy zagralibyście na takim serwerze?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...