Hezi Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Siema dla mnie spoilerowiec to jeden z najgorszych typow czlowieka nie rozumia ze nie kazdy jest bezuczuciowym nic nie rozumiacym gunwem dla niektorych filmy/ksiazki duzo znacza i jezeli bd juz je kontynuowac ze znajomoscia dalszych wydarzen czyta sie z mniejsza przyjemnoscia.. od teraz zycze kazdemy spoilerowcowi smierci Odnośnik do komentarza
Gość Marichcje Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 zgadzam sie Odnośnik do komentarza
190475378597218903438 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Siema dla mnie spoilerowiec to jeden z najgorszych typow czlowieka Dobrze, że w drugiej wojnie światowej nad Rosją panował Stalin a nie spoilerowiec, jeszcze byśmy żyli do dziś w niewoli Ja nie spoileruję, mimo faktu iż nie rozumiem dlaczego miałoby to zmniejszyć przyjemność, mi one nie przeszkadzają, może ze względu na to iż nie wierzę we wszystko co inni piszą a może nie znaczą dla mnie dużo dramatyczne momenty. Odnośnik do komentarza
Pies Zbigniew Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Spoilerów można unikać, nie afiszuj się z tym że czytasz jakąś książkę, albo chcesz obejrzeć jakiś film. Odnośnik do komentarza
f4lcon Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 O jeju, ppan zaspoilerowal cos co bylo wiadome juz od dluzego czasu, i nagle cale forum o to placze. Zluzuj wora bo jestes sztywny jak ksiegowy w gipsie. Odnośnik do komentarza
BetonOficjalny Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Uwaga spoiler PIS JEST POJEBANY Co ci to przeszkadza. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to. Odnośnik do komentarza
Hodgy Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 od teraz zycze kazdemy spoilerowcowi smierci Dzięki ale to jest karalne Odnośnik do komentarza
titeczeK Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ja to lubię spoilery Tak jak ten Ogólnie ładnie wyglądają na forum @AntyWarn No afiszują się tym i w sumie tyle. Najgorszy sort. Odnośnik do komentarza
Hezi Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Spoilerów można unikać, nie afiszuj się z tym że czytasz jakąś książkę, albo chcesz obejrzeć jakiś film. poruszylem jakis temat a ty mi od razu zarzucasz ostentacyjna postawe napisalem tylko jakie mam zdanie o takich osobach Odnośnik do komentarza
hyhy. Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Wystarczy nie poruszać tematu książki/filmu/gry, z którymi w danym momencie obcujesz i tyle. Nie od dzisiaj wiadomo, że ludzie to bezmózgie, niemyślące kreatury Działaj z wyprzedzeniem a będzie Ci dane, nikt żadnego spoilera nie będzie miał okazji Ci podrzucić! Qui est le prochain? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.