Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o spoilerowcach

Hezi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

dla mnie spoilerowiec to jeden z najgorszych typow czlowieka 

nie rozumia ze nie kazdy jest bezuczuciowym nic nie rozumiacym gunwem

dla niektorych filmy/ksiazki duzo znacza i jezeli bd juz je kontynuowac ze znajomoscia dalszych wydarzen czyta sie z mniejsza przyjemnoscia..

od teraz zycze kazdemy spoilerowcowi smierci

Opublikowano

Siema

dla mnie spoilerowiec to jeden z najgorszych typow czlowieka 

Dobrze, że w drugiej wojnie światowej nad Rosją panował Stalin a nie spoilerowiec, jeszcze byśmy żyli do dziś w niewoli xD

Ja nie spoileruję, mimo faktu iż nie rozumiem dlaczego miałoby to zmniejszyć przyjemność, mi one nie przeszkadzają, może ze względu na to iż nie wierzę we wszystko co inni piszą a może nie znaczą dla mnie dużo dramatyczne momenty.

Opublikowano

O jeju, ppan zaspoilerowal cos co bylo wiadome juz od dluzego czasu, i nagle cale forum o to placze.

Zluzuj wora bo jestes sztywny jak ksiegowy w gipsie.

Opublikowano

Uwaga spoiler

PIS JEST POJEBANY

Co ci to przeszkadza.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Spoilerów można unikać, nie afiszuj się z tym że czytasz jakąś książkę, albo chcesz obejrzeć jakiś film.

poruszylem jakis temat a ty mi od razu zarzucasz ostentacyjna postawe napisalem tylko jakie mam zdanie o takich osobach

Opublikowano

Wystarczy nie poruszać tematu książki/filmu/gry, z którymi w danym momencie obcujesz i tyle. Nie od dzisiaj wiadomo, że ludzie to bezmózgie, niemyślące kreatury :)
Działaj z wyprzedzeniem a będzie Ci dane, nikt żadnego spoilera nie będzie miał okazji Ci podrzucić!

Qui est le prochain?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...