srakalak123 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam! Poszukuję osoby do pomocy w prowadzeniu FP (Redaktora). Tematyka to piłka nożna, konkretnie rzecz ujmjąc - Serie A. Chciałbym aby osoba chętna potrafiła nienagannie posługiwać się językiem Polskim, miała chęć rozwoju i kooperacji. Odpowiedzialność oraz sumienność, te cechy również są bardzo ważne. Wszelkie pytania itd. proszę kierować w prywatnej wiadomości! Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srakalak123 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Refresh Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srakalak123 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Refresh Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Valze Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Brak aktywności od miesiąca -> Archiwum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.