Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premka med VIII tieru do 7k

kapekos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Jaki czoł 8 tieru polecacie do 7k gold

Myślę nad

-Super Pershing

-Amx CDC

-Panther 8.8

Będzie mi służyl do zarabiania kredytów.

Proszę o pomoc!

JEŚLI CI POMOGLEM DAJ +

Opublikowano

Aktualnie gram CDC i przy 2-2,5k dmg zarabiam z 65-80k kredytów co bitewkę na czysto (Uznając inne czynniki takie jak spotowanie)

a robiąc po +4k dmg nawet i 100k wyjdę na + . Oczywiście liczę z kontem premium :).

CDC jest czołgiem, którym gra się na dystans ale czasami można sobie pozwolić na bliższe doznania bynajmniej ja gram tak ze względu że czołg ma kilka wad.

- Brak pancerza - Co nie znaczy że nic nie dinga czasami nawet i dingnie 1-3 pociski w bitwie przy szczęściu.

- Wyspotowanie - Świeci się jak psu jajca nawet z full camo więc nie licz na jakiś przebacz musisz wyczuwać momenty aby dać nogę bo jak nie to salwa od wroga poleci :) ale na dalsze dystansy śmiało możesz strzelać bez ryzyka wyspotowania się.

- Pociski HE - Ten czołg kocha pociski HE a tym bardziej czołgi z dużym kalibrem takie jak KV-2 lub T49 a nie wspomnę że kocha artylerie i czasami One shot więc trzeba uważać.

- Losuje nawet na X tiery :)

Plusy czołgu.

- Wychył działa aż (-10 stopni) miodzio :)

- Świetne działko - trzeba się przyzwyczaić czasami wali kalafiory ale jak porządnie skupisz i ogarniesz załogę to daje radę.

- Przebicie - jest spoko 200 ponad ma :).

- Mobilność i szybkość - Daje radę jest świetne można w moment przenieść się na drugą flankę.

Opinia. Z mojej opini wynika że czołg jest nawet spoko tylko trzeba się do niego przyzwyczaić sam mam na nim dopiero ponad 90 bitewek bo niedawno go zakupiłem i jestem zdania że gold nie poszedł w błoto :).

Więc korzystaj do puty jest zniżka 15% :)

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Dzięki za info! :) Chyba się na niego skuszę. W sumie każdy czołg ma swoje zalety i wady. Bardziej cenie mobilność a to jego dobry atut. Dzięki jeszcze raz! :)

JEŚLI CI POMOGLEM DAJ +

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...