Skocz do zawartości

Powerbank z szybkim ładowaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, szukam powerbanka o pojemnosci <12000 mAh ktory obsluguje szybkie ladowanie, najlepiej z 2ma wejsciami do kwoty 120zl. Obojetnie jaka firma, byle by byl dobry i sprawdzony.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Huawei Powerbank AP007 - dobrze wykonany z niezła pojemnością.

http://www.x-kom.pl/p/306282-power-bank-huawei-powerbank-ap007-13000-mah-srebrny.html

dobra i jak szybko będzie mi się telefon ładował? jak z ładowarki czy jak z mojego aktualnego chujowego powerbanka 1% przez 4 minuty?

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

Prędkość ładowania jest uzależniona od telefonu kabla oraz powerbanka, zacznimy od tego że telefony mają swego rodzaju "blokady" które ograniczają prędkość ładowania (natężenie oraz napięcie) do bezpiecznego poziomu, kolejnym czynnikiem jest dobrej jakości kabel dzięki któremu natężenie będzie jak najlepsze. Ostatnim czynnikiem jest powerbank i jego moc wyjściowa (natężenie oraz napięcie)

• 2 tygodnie później...

jaki masz telefon? obsluguje on QC?

No przeciez jak bym nie mial to nie szukalbym powerbanka który obsługuje szybkie ladowanie

Powerbanki xiaomi mają 2,1 A, powinienes szybko nimi naładować telefon.

Możesz sobie nawet 5A przetwornice kupić i nic Ci to nie da bo to układ w telefonie decyduje ile pobierze.

Ale pobierze maximum jakie obsługuje telefon i bedzie to działało dokładnie tak jak ladowanie z gniazdka - i o to mi chodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Powerbank z szybkim ładowaniem   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...