VellG Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam poszukuje dobrego clickera, nie chce ani JClickera, ani na Macro.ahk. Mam nadzieje, ze macie coś dobrego, zeby nie bylo pustych. Z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CanvaDesign Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Przy3maj LPM i następnie alt +tab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSulker Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Puste hity to system anty macro na serwrach , raczej nie da go sie omiac i nie ma clickera ktory go ominie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanTobi Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 w sensie na czym ci zależy ?... jeśli mówisz o czymś takim że np. odpalisz sobie program naciśniesz jakiś przycisk w grze i on automatycznie np. "trzyma lewy przycisk myszki przez powiedzmy 2 sekundy " - aby obsydiana wykopać czy coś co będzie np. super szybko klikać ?... bo nie wiem jak działają programy które wypisałeś ;x... i których nie chcesz... jeśli jest to mniejwięcej to co napisałem to możesz mnie dodać do znaj. na Steam i stworzę ci małego programka który będzie za ciebie klikać LPM od czasu do czasu ofc. od kiedy mu każesz do czasu aż go zatrzymasz coś takiego to nic wielkiego ale tak jak mówię musiałbyś napisać na Steam masz adres do mojego steam po lewej stronie od posta ( pod moim avatarem jest link ) na MPC wchodzę od czasu do czasu ( raz na 4/10 dni ) więc nie oczekuj że tutaj odpiszę :P ofc. mogę ci wysłać kod programu albo gotowy program albo i jedno i drugie ^_^ wystarczy napisać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.