neba009:P:P Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam! Szukam bota który będzie mi lurał spoty oraz dropił i podnosił przedmioty wtedy gdy nie ma mnie przy komputerze Najlepiej jak byście podawali sprawdzone boty, z góry dziękuję! Odnośnik do komentarza
Tazzik. Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 m2bob Odnośnik do komentarza
CycekTeam Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam! Szukam bota który będzie mi lurał spoty oraz dropił i podnosił przedmioty wtedy gdy nie ma mnie przy komputerze Najlepiej jak byście podawali sprawdzone boty, z góry dziękuję! Teraz właśnie sprawdziłem m2bob na ClassicMT2 i wszystko działa polecam. Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych. Odnośnik do komentarza
neba009:P:P Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Podpowie ktoś jak go zainstalować? Pytam ponieważ jestem nowy :Cpodaj jeszcze link jak możesz Odnośnik do komentarza
CycekTeam Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Podpowie ktoś jak go zainstalować? Pytam ponieważ jestem nowy :C podaj jeszcze link jak możesz @neba009:P:P Masz tutaj filmik jak wszystko zainstalować i jak się to używa. https://www.youtube.com/watch?v=9DbZx_qGRHU Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych. Odnośnik do komentarza
neba009:P:P Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dzięki, myślę że będzie działać Odnośnik do komentarza
grzech92 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 ale m2bob jest platny Odnośnik do komentarza
R3public Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 ale m2bob jest platnyDo jutra jeszcze darmowy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.