Thardess Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Czesc tak jak w temacie ktos moglby mi pomoc? Potrzebuje pomocy kogos bardziej zaawansowanego, ogolnie skryptami zajmuje sie ponad 3 miesiace, jestem "swiezakiem" To jest kod: command /pierozekall: permission: tpandora.all permission message: {@prefix} &7> &cNie masz dostepu! usage: {@prefix} &c> &eUzyj /pierozekall trigger: give 1 dragon egg named "&7&l| &3&lMAGICZNY PIEROZEK &7&l|" with lore "&8> &7Poloz na ziemi, a wylosujesz przedmiot!" to all players send " {@prefix}" to all players send "&6» &7Caly serwer otrzymal &fMAGICZNEGO PIEROZKA x1&7!" to all players send " " to all players Chodzi mi o to ,aby: argument 1 byl cyfra tego ile dostana gracze pierozkow czyli cos tego typu command /pierozekall [<text>]: permission: nana.sk trigger: if arg 1 is not set: send "Podaj liczbe pierozkow" if arg 1 is set: give %argument 1% (<- to nie dziala %argument 1%) dragon egg to all players Chodzi mi tylko o przyklad bo od 11, pisalem skrypta i chcialbym teraz go pozmieniac no ale proboje juz ze 2 godziny i dalej mi nie wychodzi.. ❤ MC.PROPACRAFT.PL ❤ ★ SKRYPTY ★ ★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★ ✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JimForce Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Jeśli chcesz plugin to zapraszam na priv..Co do samego skryptu #zamien <text> na <number> #give na ... ... add number-arg dragon egg to all players powinno działać. Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thardess Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 @JimForce co do pluginu, to mam taki, ale sam proboje napisac skrypt ,bo mysle ze bedzie to lepsze na serwer. co do kodu nie dziala. Cały kod: command /pierozekall [<number>]: permission: tpandora.all permission message: {@prefix} &7> &cNie masz dostepu! usage: {@prefix} &c> &eUzyj /pierozekall (liczba_pierozkow) trigger: if arg 1 is not set: send "{@prefix} &7Podaj liczbe pierozkow!" if arg 1 is set: add number-arg dragon egg named "&7&l| &3&lMAGICZNY PIEROZEK &7&l|" with lore "&8> &7Poloz na ziemi, a wylosujesz przedmiot!" to all players send " {@prefix}" to all players send "&6» &7Caly serwer otrzymal &fMAGICZNEGO PIEROZKA x%argument 1%&7!" to all players send " " to all players ❤ MC.PROPACRAFT.PL ❤ ★ SKRYPTY ★ ★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★ ✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XSkrypcioX Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Normalnie wpisz arg bez number. Można wpisać wcześniej if arg is number » Zostanę technikiem serwera minecraft / stworzę twój serwer (Klik) « » Wykonam pliki serwerowe do minecraft « » Pomagam w różnych sprawach « <>~~~~~~~~~~~~<> Kontakt <>~~~~~~~~~~~~<>» Wyślij do mnie Prywatną Wiadomość (PW) « Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knugi Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Serio? Wystarczy tylko tyle Hahaha command /pierozekall [<integer>]: trigger: if arg 1 is not set: send "Podaj liczbe pierozkow." stop set {_item} to "%arg 1% dragon egg" parsed as item give {_item} to all players Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele. Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thardess Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @knugi niby wystarczy tylko tyle, ale nie mozna zmienic nazwy smoczego jaja. Wczoraj po 24 ogladalem twoje poradniki skrypt na yt ❤ MC.PROPACRAFT.PL ❤ ★ SKRYPTY ★ ★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★ ✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knugi Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @up jak nie można? Wystarczy w linijce napisać takie coś: command /pierozekall [<integer>]: trigger: if arg 1 is not set: send "Podaj liczbe pierozkow." stop set {_item} to "%arg 1% dragon egg" parsed as item set {_item} to {_item} named "&6Smocze Jajeczko" give {_item} to all players I Proszę Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele. Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thardess Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 @up Jestes najlepszy XDD ❤ MC.PROPACRAFT.PL ❤ ★ SKRYPTY ★ ★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★ ✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.