Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skoki pingu w CS:GO

Dienga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z wysokim pingiem oraz z wartościami sv i var. Zacznę od pingu, na serwerach vavle mam ciągle wysoki ping i nie daje się grać i sv i var są podwyższone w większych skupiskach, przy dynamicznych akcjach. Da się normalnie grać na botach ale i tam w większych skupiskach podwyższają się wartości sv i var. Nie jest to też raczej wina internetu, mam internet 10mb i inne gry online działają płynnie.

post-1404459-0-11032500-1483034752_thumb.jpg

Opublikowano

Grasz na laptopie czy na komputerze? Spróbuj zaktualizować sterowniki karty sieciowej... <3 Robiłeś coś w configu? 

giphy1221.gif

Opublikowano

Prawdopodobnie nic aktualnie ci nie pomoże gdyż mam ten sam problem i próbowałem już wszystkiego a dokładnie : MM server picker, ustawiałem różne wartości RATE, aktualizacje sterowników karty sieciowej, format, ponowne zainstalowanie gry, firewall, antywirus, komendy startowe.  Aktualnie nie przychodzi mi nic więcej do głowy co mógł bym jeszcze zrobić żeby to naprawić więc pozostaje nam chyba czekać aż ktoś rozwiąże ten problem lub volvo MOŻE się zainteresuje i coś z tym zrobi.  Oczywiście spróbuj np. zmienić wartości rate albo wyłącz firewalla.

xD

Opublikowano

Prawdopodobnie nic aktualnie ci nie pomoże gdyż mam ten sam problem i próbowałem już wszystkiego a dokładnie : MM server picker, ustawiałem różne wartości RATE, aktualizacje sterowników karty sieciowej, format, ponowne zainstalowanie gry, firewall, antywirus, komendy startowe.  Aktualnie nie przychodzi mi nic więcej do głowy co mógł bym jeszcze zrobić żeby to naprawić więc pozostaje nam chyba czekać aż ktoś rozwiąże ten problem lub volvo MOŻE się zainteresuje i coś z tym zrobi.  Oczywiście spróbuj np. zmienić wartości rate albo wyłącz firewalla.

Mam problem z wysokim pingiem oraz z wartościami sv i var. Zacznę od pingu, na serwerach vavle mam ciągle wysoki ping i nie daje się grać i sv i var są podwyższone w większych skupiskach, przy dynamicznych akcjach. Da się normalnie grać na botach ale i tam w większych skupiskach podwyższają się wartości sv i var. Nie jest to też raczej wina internetu, mam internet 10mb i inne gry online działają płynnie.

attachicon.gif20161229184939_1.jpg

Macie internet przez WiFi czy kabel ?

26576711154493759419.gif

Opublikowano

attachicon.gif20161229184939_1.jpg

Macie internet przez WiFi czy kabel ?

Wi-fi. Ale co to ma do tego jeśli jeszcze tydzień temu było ok???

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...