Thardess Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 EDIT1: Dodane załączniki. Cześć, chciałbym przedstawić Wam mój pierwszy skrypt autorski opublikowany na MPCFORUM, Dopiero zaczynam ze światem Skripta, a więc proszę o wyrozumiałość Komendy: - /pandora, /pierozek - dostepne komendy - /pierozekall - daje wszystkim graczom na serwerze 1 pierozka - /pierozekdaj <nick_gracza> - daje okreslonemu graczowi 1 pierozka Uprawnienia: - tpandora.daj - (/pierozekdaj) - tpandora.all - (/pierozekall) Funkcje: Po wpisaniu odpowiedniej komend dostajemy tzw. "Pandore" "Pierozka" Gdy postawimy "Pandore" na ziemi losujemy przedmiot, np: 16 koxow, 10 blok diamentow, diax spodnie 5/3 itp. Jest to bardzo przydatne np: na eventach W nastepnej wersji skrypta zamierzam dodać: - poszerzony drop, prostszą konfiguracje, wiecej mozliwosci, dawanie okreslonej liczby pierozkow, i co prawie wszystko co zaproponujecie. Pisać co mam dodać! Wersja 1.0 Kod: https://code.skript.pl/l8PkT0NB/ Wersja 2.0 (OSTATNIA) KOD: https://code.skript.pl/hHKeIaOe/ DODANE ZOSTALO: DROP KILOFA 6/4/4 Z PANDORKI, DROP PANDOREK Z KAMIENIA I PO ZABICIU GRACZA ZACZYNAM PROJEKTOWAC: tAntiCheat oraz tTools ❤ MC.PROPACRAFT.PL ❤ ★ SKRYPTY ★ ★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★ ✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMajster Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Dałeś prefix [DL] a tu nic sie nie pobiera, to tylko beznadziejny pseudo plugin (skrypt). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFlusioo Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Następny skrypt...jest masa tego na necie ... Jest lepszy plugin na necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thardess Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 @up Od czegoś trzeba zaczynać, przypominam ,iż twoje pluginy nie są ,aż tak dobre ❤ MC.PROPACRAFT.PL ❤ ★ SKRYPTY ★ ★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★ ✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoeeR Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Czym to się różni ten skrypt od pluginu? Pluginy są wydajniejsze. Wysłane z mojego lenovoA850c przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Etaku Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Odpier... sie od niego. Pisza nastepny skrypt a nawet nie napisza lepszego. Co do autora "Dopiero zaczynam ze swiatem Skripta". Nie rob tego bledu, bo szkoda zachodu. Nie mowie, ze skrypty sa bardzo zle, ale w pewnym stopniu ograniczone. Nie lepiej poswiecic z miesiac, poltora na jakis kurs Javy przykladowo javastart.pl? Start na pewno bedzie trudniejszy, ale jak wylaczysz sie od klockow na czas nauki, przerobisz na spokojnie kurs to bedziesz o wiele wiecej mial mozliwosci. Oczywiscie na twoim miejscu nie tracilbym czasu tym bardziej, ze w Javie mozesz pisac aplikacje webowe, na androida, desktopy a Skript jak to Skript ingeruje tylko w mc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzy4y Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Tego jest masa. I ten skrypt się od innych niczym nie różni. Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś? dodaj @rzy4y do posta to zobacze if player has name "rzy4y" Execute command: /Give a like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.