Psycho NRG Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 #REKLAMA #REKLAMA #REKLAMA #REKLAMA #REKLAMA #REKLAMA #REKLAMA #REKLAMA #REKLAMA #REKLAMA #REKLAMA #REKLAMA #REKLAMA #REKLAMA Witam!Chciałbym zaprezentować Wam mój najnowszy twór, mianowicie serwer: Metin2 Mod Zapraszam do przeczytania prezentacji! 188.165.17.19:27150 Jest to serwer typu EXP MOD, tzn. że aby awansować musimy zdobyć doświadczenie.Exp jest ustawiony na poziom VHARD [bardzo trudny] Po wejściu na serwer musimy wybrać jedną z 5 klas [1 premium] - Wojownik - Ninja - Sura - Szaman - Likan [P] Każda klasa posiada inne statystyki i umiejętności.Przykładowo Sura posiada przebicie wytrzymałości, natomiast Szaman posiada apteczkę. Na serwerze zostały dodane także przedmioty, które można zdobyć poprzez zabicie przeciwnika.Są to różne przedmioty, typu Srebrna Bransoleta, Bojowa Tarcza czy Czerwona Mikstura [D].Każdy przedmiot posiada swój bonus np. Bojowa Tarcza +x do wytrzymałości Czerwona Mikstura [D] raz na rundę możesz się uleczyć Wytrzymałość przedmiotu spada, gdy zginiemy. Po 10 śmierciach, tracimy przedmiot. Na serwerze jest 10 slotów dla graczy [+1 dla HLTV] Jeżeli serwer się rozkręci, zwiększymy tę ilość. Jest to zedytowana wersja CoD Mod'a Część rzeczy jest od QTM_Peyote, część z internetu i część z mojej głowy.Pomysł wpadł mi już dawno do głowy, lecz nie było czasu aby go zrealizować.Według mnie serwer jest w miarę dopracowany, nie ma żadnych bugów utrudniających grę. Na serwerze jest 2 administratorów (nie, nie szukam nikogo na miejsce Admina). To tyle, serdecznie zapraszam do wspólnej gry! Odnośnik do komentarza
Loco Tranquilo Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 To nie jest pierwszy w Polsce Metin2 mod. :P Jakbyś powiedział, że "Jedyny", ponieważ to jest aktualnie chyba jedyny taki mod. Już kiedyś istniał taki serwer nawet dobrze stał, nie pamiętam na jakiej sieci, ale na 100% istniał. Odnośnik do komentarza
Psycho NRG Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @up Nie wiedziałem że istniał taki serwer, szukałem jakiejś informacji nt. serwerów Metina w CS'ie , ale nic nie znalazłem. Tak więc przepraszam za błąd Odnośnik do komentarza
Psycho NRG Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 @ref Odnośnik do komentarza
Marcin132 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 jakbyś poprawił fast dl to nawet i bym wszedł, ale niestety rs ściągają się bardzo szybko lecz dźwięki typu multikill itp od 5-24sec Odnośnik do komentarza
Psycho NRG Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 @up Poprawiłem FastDL SERWER ZOSTAŁ ZMIENIONY NA DD2! ZAPRASZAM SERDECZNIE DO GRY! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.