Manna;3 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam. Poszukuję osobę chętnej do współpracy przy serwerze. Głównym zadaniem owej osoby będzie opłacenie maszyny , może wykupienie jakiś reklam. Dodatkowo możesz ( ale nie musisz ) być współwłaścicielem, być w administracji i ogółem angażować się w życie serwera. Na jakiej zasadzie działało by dokładnie to sponsorowanie serwera to jest do dokładniejszego ustalenia, jeśli jesteś zainteresowany pisz. Z mojej strony mogę zaoferować osobę odpowiedzialną za pluginy, która wszystko ogarnie, kilka osób na stanowiska helper / moderator - są to zaufane oraz doświadczone osoby. Spawn na edycję przygotowuję ja, pomysłów jest dużo. Głównym problemem jest aktualnie brak wymaganych funduszy na opłacenie tego wszystkiego ( a jak mam robić serwer 20 slotowy to się mija z celem ). Planuję stworzyć fajny serwer, dopracowany taki który będzie istniał długoo a nie upadnie po miesiącu. Fajnie było by też wykupić reklamy u jakiś ytberów ( jednak nie jest to konieczne ) Co do trybu to jeszcze nie jestem do końca zdecydowany, albo serwer skyblock na jakiś nowszych wersjach np 1.10 czy 1.11 bądź serwer easyhc na wersję 1.7 jednak nie będzie to kolejny syf serwerek z gotowymi pluginami, mam wiele innowacyjnych pomysłów, które można by wprowadzić na tę wersję. Zarówno ja jak i kilka innych osób, które pomogą przy serwerze mają 18+ . Aktualnie posiadam teamspeaka, który może służyć za ts'a serwerowego, jest ip z domeną pl. Jeśli ktoś byłby zainteresowany można pisać pod tym tematem / na prywatnej wiadomości. Mogę podać również tsa gdzie możemy siędogadać co i jak. Jeśli serwer dobrze by się rozwinął to 1 edycja i serwer sam na siebie zarobi, pozostałe zarobki możemy podzielić z owym sponsorem także myślę, że 2-3 edycje i spokojnie zwrócił by się twój wkład w serwer czy nawet wyszedł byś na + Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3 ;-) Odnośnik do komentarza
Manna;3 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 @ref Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3 ;-) Odnośnik do komentarza
vDominik Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 @Manna;3 pw Pomogłem? Daj plusa Odnośnik do komentarza
Biter. Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza po miesiącu nieaktywności. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.