revis1 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Przejdę od razu do sedna, kupiłem już dobre kilka lat temu MOH: 10th Aniversary, zainstalowałem sobie MOH:AA chciałem włączyć a tu error i pisze mi: (obrazek 1 ). Włączam administratorem a i tak nic, żaden proces, na ekranie czysto, kompletnie nic. potem wyskakuje mi cos takiego: (obrazek 2) klikam uruchom program przy uzyciu ustawien zgodnosci i wyskakuje mi kolejno cos takiego: (obrazek z cyfrą 3) klikam "Nie, uruchom ...", wyskakuje mi kolejno znowu jakieś okienko (obrazek4) -klikam wypróbuj zalecane ustawienia, kolejno (obrazek 5) klikam testuj program i kompletnie nic jak po włączeniu jako administrator. I tu przychodzą nowe opcje ( obrazek 6), próbowałem chyba ze wszystkimi ale nie działa. W skrócie: Proszą mnie o włączenie programu jako administrator, włączam i nic się nie dzieje. Mój lapek: Karta Graficzna: Intel® HD Graphics 3000 RAM: 4GB Procek: Intel Core i5-2430M 2.40 GHz Proszę Was wszystkich o pomoc i z góry dziękuje ! Udanego nowego roku. Odnośnik do komentarza
revis1 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Odświeżam Odnośnik do komentarza
revis1 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 F5 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.