xFasTeRsKi Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam. Nudziło mi się troszku w nocy, więc wstawiam Zrobione tak 4fun :P SS: http://screenshot.sh/m9l8GalSU9Cz4 http://screenshot.sh/mMz5ZzaF9kXiA Wszystkich mi się nie chce wstawiać. Download: Click me Skan: xDDDDD Może ktoś wykorzysta... ^,--.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMox Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 No nawet ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Love or Hate Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Fajne, takie ala hemoglobina taka sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xFasTeRsKi Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 No nawet ładne Fajne, takie ala hemoglobina taka sytuacja. Dzięki, chociaż nie spodziewałem się ocen :p ^,--.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lady Angie Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Skóra też pomalowana ktoś tutaj wrzucił filtr na teksturę ale plusik za chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xFasTeRsKi Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Skóra też pomalowana ktoś tutaj wrzucił filtr na teksturę ale plusik za chęci Oj tam Większość tekstur śmiesznie wygląda bo połowy tekstur nie ma w pliku zawsze Albo mi się tak tylko wydaje ... ^,--.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novacci Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Blee... Nie pasuje mi w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xFasTeRsKi Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Blee... Nie pasuje mi w ogóle. Zrobiłem z nudów to i wstawiam :P Nikomu nie każę korzystać, ale może się przydać komuś Każdy ma swój gust ^,--.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novacci Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Blee... Nie pasuje mi w ogóle. Zrobiłem z nudów to i wstawiam :P Nikomu nie każę korzystać, ale może się przydać komuś Każdy ma swój gust Wiadomo.Twoja praca i doceniam.Kto będzie chciał użyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob S Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Jakieś SS in game ktoś ma? Może jakoś się prezentują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xFasTeRsKi Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Jakieś SS in game ktoś ma? Może jakoś się prezentują. Łapaj. http://screenshot.sh/oflXMghCiJTZ4 Sam, się zdziwiłem bo nawet ładne. ^,--.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.imaguś. Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Serio podoba wam się takie gówno? Współczuje gustu. would u miss me? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xFasTeRsKi Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Serio podoba wam się takie gówno? Współczuje gustu. Cóż, każdy ma inny gust ^,--.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boooooo Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Serio podoba wam się takie gówno? Współczuje gustu. Pisząc w ten sposób czujesz się lepszy od innych? @topic Średnio to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob S Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Jakieś SS in game ktoś ma? Może jakoś się prezentują. Łapaj. http://screenshot.sh/oflXMghCiJTZ4 Sam, się zdziwiłem bo nawet ładne. Najgorzej się nie prezentuje, za dużo kolorków. Dziękuje za ss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saphire. Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Gdzie wy macie oczy? Jeszcze te pokolorowane dłonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xFasTeRsKi Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Serio podoba wam się takie gówno? Współczuje gustu. Pisząc w ten sposób czujesz się lepszy od innych? @topic Średnio to wygląda @boooooo Nie starałem się zbytnio @Saphire. Oj tam, oj tam ^,--.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 W teksturce masz dłonie wystarczy skopiować, wyciąć łapy i na tą z wyciętymi łapami dać filtr Gdyby nie było tego fioletowego koloru i ciemnoniebieskiego to by był nawet, nawet. :P Pobaw się tym na poważnie to będą super efekty :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xFasTeRsKi Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 W teksturce masz dłonie wystarczy skopiować, wyciąć łapy i na tą z wyciętymi łapami dać filtr Gdyby nie było tego fioletowego koloru i ciemnoniebieskiego to by był nawet, nawet. :P Pobaw się tym na poważnie to będą super efekty :> Będę mieć więcej czasu to odpalę PS'a do tego a nie painta ^,--.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 paint net też jest fajny :cNo nic, jak zrobisz ciemną wersję to chętnie ocenię, pomogę lub poprawię. :P Byłoby bardzo fajnie myślę, ale więcej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xFasTeRsKi Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 paint net też jest fajny :c No nic, jak zrobisz ciemną wersję to chętnie ocenię, pomogę lub poprawię. :P Byłoby bardzo fajnie myślę, ale więcej zabawy. 1-2 min zabawy z czarną wersją :P no w PaintNecie robię ciągle ^,--.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neeson Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Nie masz chyba za grosz wstydu, żeby taki szit dodawać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.