Bonapartee Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam, mam na oku taki komputer: Procesor Intel xeon W3550 (8x3.06 GHz 8M Cache) 12GB Ram Dysk 500GB Karta Graficzna: geforce gt 730 2gb ddr3 128bit vga/dvi/hdmi Karta dźwiękowa: High Definition Audio Karta sieciowa: tak, 1000/100/10 Gigabit Ethernet Window 7 professional Płyta główna: Dell Precision T3500 cena to 1000zł Komputer miałby służyć do grania w nowsze gry. Z tego co się dowiedziałem procesor zbytnio się nie nadaje do gier i właśnie przez niego waham się z kupnem. Komputer kupowałbym z myślą o rozbudowie w pierwszej kolejności wymieniłbym procesor na jakiś i7 i kartę graficzna 4gb rzecz jasna wszystko wymieniałbym stopniowo no i moje pytania: 1.Czy przy zmianie karty graficznej i procesora musiałbym coś jeszcze wymienić (żeby się nie okazało że żeby wymienić procesor będę musiał wymieniać jeszcze pół komputera). 2.Czy na komputerze pójdzie wiedźmin na minimalnych ? 3.Co wy wymienilibyście w pierwszej kolejności ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Misiekk Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Powinieneś mieć 60 klatek na sekundę Ja osobiście zacząłbym od procesorka :3 A tak btw. kupujesz gotowca czy będziesz sam składał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski0202 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Nie pojdzie na nim wiedzmin, ani 3, ani 2, najwyzej pierwszy. Ten komputer to straszny syf, w dodatku przeplacony o pare stow. Powinieneś mieć 60 klatek na sekundę Ja osobiście zacząłbym od procesorka :3 A tak btw. kupujesz gotowca czy będziesz sam składał? Nabijasz posty i wprowadzasz w blad, wyjdz. steam: /awesomeplayer1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonapartee Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Dzięki za szczerą odpowiedź, poszukam czegoś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.