TheCreedMen Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam, otóż problem polega na tym, że fpsy w CS:GO ciągle skaczą w przedziale 150-250. Wcześniej miałem w gierce stale powyżej 300. Zmieniło się to po kilku aktualizacjach. Przy próbie nagrania filmiku na playstv miałem takie dziwne coś: https://scr.hu/qmpOAY . Tak jakby CS:GO 2x się nakładał na siebie. Moja konfiguracja komputera: Procek: Intel Core i5-6600K Grafa: GeForce GTX 1060 6GB RAM: 8GB Komputer mam od sierpnia, nowy. Pozderki i dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheCreedMen Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Co lepsze. Kiedy wchodze w Menadżera zadań Windows to csgo zżera 980 MB pamięci. Kolega mój mówi, że jemu zabiera tylko 440MB. Nie wiem pomocy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morzine1Taps Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Spróbuj zainstalować ponownie cs;go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroTt Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 DELETED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Misiekk Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Komputer czy laptop? Próbowałeś zainstalować aktualizacje sterowników graficznych? Może reinstall? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzy4y Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Spróbuj wyłaczyć tryb HRTF w ustawieniach audio. Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś? dodaj @rzy4y do posta to zobacze if player has name "rzy4y" Execute command: /Give a like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.