Honan Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Cześć. Ostatnio dodałem funkcję buttonowi, który miał otwierać sklepik, ale gdy chce otworzyć sklepik przez button muszę mieć tobołek w eq. Jak go nie mam poprostu nie otwiera mi się shop. Odnośnik do komentarza
Novacci Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Musisz edytować w source. char.cpp -> OpenMyShop. Odnośnik do komentarza
Honan Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Musisz edytować w source. char.cpp -> OpenMyShop. I jak to dokładnie edytować ? Odnośnik do komentarza
xFasTeRsKi Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Musisz edytować w source. char.cpp -> OpenMyShop. I jak to dokładnie edytować ? Znajdź: else if (CountSpecifyItem(50200)) I edytuj to następująco, powinno to wyglądać tak: http://screenshot.sh/ov02UxXcb8cfa *Nie Testowałem, ale powinno działać* ^,--.^ Odnośnik do komentarza
Honan Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Już edytowałem : /* END_OF_MYSHOP_PRICE_LIST else if (CountSpecifyItem(50200)) //RemoveSpecifyItem(50200, 1); else return; // 보따리가 없으면 중단.*/ Ale dzięki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.