Skocz do zawartości

Szanse na skrzynki i fragmenty po banie

vestiNe

Rekomendowane odpowiedzi

Flame jest karany znacznie bardziej niż feed/trolling. Ja jeszcze przed końcem sezonu (miesiąc) dostałem bana za flame na 14 dni, wróciłem i do tej pory nie mam skrzynek ani fragmentów. Musisz po prostu grać i czekać albo zapytać Riot jak to wygląda.

76561198169311417.png

Flame jest karany znacznie bardziej niż feed/trolling. Ja jeszcze przed końcem sezonu (miesiąc) dostałem bana za flame na 14 dni, wróciłem i do tej pory nie mam skrzynek ani fragmentów. Musisz po prostu grać i czekać albo zapytać Riot jak to wygląda.

Blokada otrzymywania fragmentów, czy innych zdobywanych nagród jest zazwyczaj dobierana na zasadzie takiej, że jeżeli wciąż zachowujesz się źle, tzn. wyzywasz, negatywnie zachowujesz się wobec innych lub cokolwiek innego, co narusza regulamin, to kara jest dłuższa.

No i jedyną podstawową rzeczą, aby pozbyć się w/w kary trzeba grać, bo innego wyjścia nie ma.

Jak ja miałem blokadę to musiało minąć około 10-20 dni. Nie wiem czy ma na to jakiś wpływ, ale grałem po 2-4 gry dziennie.

PS. nie za feeding. xD

3-4 dni po zdjęciu kary (chat restrict na bodajże 10 gier - za flame-zdjęty w 2 dni) I normalnie dostawałem :D  Z tym jest różnie, jedni maja jak w moim przypadku po paru dniach, inni po kilku miesiącach, kwestia indywidualna + polecam sie nie feedowac moze szybciej zacznie leciec ;P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Szanse na skrzynki i fragmenty po banie   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...