Raxarox Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Cześć. Mam pytanie jak zrobić by można było szybciej podnosić itemy z ziemi? Odnośnik do komentarza
Novacci Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Co masz na myśli pisząc "szybciej" ? Odnośnik do komentarza
Raxarox Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Takie coś jest na samia że szybciej można podnieść itemy z ziemi bo na innych zbiera powoli jak się naciska z Odnośnik do komentarza
Raxarox Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 F5 Odnośnik do komentarza
Raxarox Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 F5 Odnośnik do komentarza
Luke Evans Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Czyli o tzw. PickUp ? Które jest w opcjach gry np ? Aniela Bogusz [*] Odnośnik do komentarza
Raxarox Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Nie... Chodzi mi o to że jak leży dużo dropu to długo się go podnosi. I chodzi mi o to jak przyśpieszyć podnoszenie tych przedmiotów Odnośnik do komentarza
NoName#2 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Nie... Chodzi mi o to że jak leży dużo dropu to długo się go podnosi. I chodzi mi o to jak przyśpieszyć podnoszenie tych przedmiotówSzybciej napierdalaj w klawiaturę. Odnośnik do komentarza
Traceur3RUN Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 poszukaj w source jest to podane w czasie. między podnoszeniem przedmiotu na plu był zmniejszany teraz szybciej sie zbiera. policz sobe ile czekasz między zebraniem kolejnego itemu,yanga. najprawdopodobniej jest jako (1) jako sekunda lub w milisekundach moze tez być podane w hex itp grupa graczy którzy zagrają na starym Metin2Global 2007 https://discord.gg/ygKzJfm Odnośnik do komentarza
Raxarox Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 poszukaj w source jest to podane w czasie. między podnoszeniem przedmiotu na plu był zmniejszany teraz szybciej sie zbiera. policz sobe ile czekasz między zebraniem kolejnego itemu,yanga. najprawdopodobniej jest jako (1) jako sekunda lub w milisekundach moze tez być podane w hex itp No właśnie o to mi chodzi która funkcja za to odpowiada. Ale dzięki. //edit Już sobie poradziłem. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.