eterxoz Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 #####REKLAMA######### Siemanko mam problem ze zmianą eq kiedy jest zapełnione. Wyskakuje komunikat, że ekwipunek jest pełny(jak widać na png). Nie mogę znaleźć rozwiązania, może ktoś z Was się już spotkał z tym problemem?(Korzystam z linii mainline_released) Odnośnik do komentarza
Novacci Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Jest to zabezpieczenie przed pewnego rodzaju bugiem. Odnośnik do komentarza
eterxoz Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Jest to zabezpieczenie przed pewnego rodzaju bugiem. W takim razie zostały mi tylko 2bugi do usunięcia z serwera, a konkretnie o czym mowa? Odnośnik do komentarza
KoYGeR Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Jest to zabezpieczenie przed pewnego rodzaju bugiem.Niby jakim Bugiem? xD @eterxoz char_item.cpp znajdź: if (false == CanUnequipNow(item2) || false == CanEquipNow(item1))zamień na: if (false == CanEquipNow(item1)) return false; if (item2->IsDragonSoul() && false == CanUnequipNow(item2)) return false; Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.