kakar642 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam, na jakiej mapie najszybciej rozgrywa się mecz rankingowy? Grałem wczoraj pierwszy raz na Cache i dosyć szybko się wszystko działo, zazwyczaj gram na Mirage, nie wiem jak z innymi mapkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Misiekk Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Dust II polecam jak chcesz szybko, ale ja preferuję Cache i Mirage Kiedyś jeszcze grałem na Inferno, ale odkąd wszedł ten update.... szkoda gadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztoss Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 dd2 - w sumie to każdą mape można szybko rozegrać wystarczy mieć tego skilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski0202 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Chyba mirage, jak na kompletne boby to cache, to tam fajnie mozna zrushowac, a na dd2 z B (przez tunele) zanim na longa dobiegniesz to rok minie), chociaz po terro to chyba dust2 najszybszy steam: /awesomeplayer1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rauespl Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 wiadomo ze dust - krótka mapa, totalne boty wystarczy jeden flesz na longa i shorta i pozamiatane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morzine1Taps Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 To wszystko zależy jaki trafi Ci się team. Enemy może grać tylko "raszem" albo wbitka na ostanie minuty rundy. Możesz zagrać dust2 gdzie skończysz 15:15 po 50 minutach gry. A zagrać Cobbla gdzie wygrasz lub przegrasz do 0 i zajmie Ci to ok 20minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.