Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe od maidenSRC

Jaki prezent od maidenSRC  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co ma trafić pierwsze na mpcforum?

• Server Files by maidenSRC
    • Source by maidenSRC
    • Coś innego ( sugestie w postach ;) )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdrówko :)

Zauważyłem że na forum od bardzo dawno nie było takiej naprawdę czystej porządnej wstawki a tematy dotyczący pomocy przy source bo coś nie działa, ble ble ble przewijają się codziennie

wiec postanowiłem zrobić specjalnie, dla mpcforum czystego klienta, pełne source ( binka, game i db ) + Virtualną maszynę + pełną dokumentację no i oczywiście spis wszelkich dodatkowych zmian które można wprowadzić.

Tylko teraz nasuwa się pytanie czy najpierw chcielibyście ujrzeć czyste pliki np na game 34k ( osoby nie szukające wrażeń z source miałyby alternatywe a nie tylko terenzo... ) czy mam dowalić z grubej rury i od razu od source?

Myślałem też nad podstawową stroną ( oczywiście jest tego pełno w necie, piękna grafika cms i wogóle ale dla osób początkujących nie jest to proste ) w której mielibyśmy do dyspozycji podstawowe funkcje typu rejestruj, IS, statystyki...

co wy na to? pierwsze source czy game? może jakieś inne pomysły? 
Może ktoś ma pomysł co do source jakie zmiany chciałbyś/chcielibyście zobaczyć? 

pozdrawiam cieplutko i lece do pracy :*

Opublikowano

Jestem na nie.Czemu? Pojawi się więcej gotowców na source padających po minucie od startu z powodu podstawowych bugów.

Opublikowano

Jestem na nie.Czemu? Pojawi się więcej gotowców na source padających po minucie od startu z powodu podstawowych bugów.

Jestem na wielkie nie. 

Tyle serwerów wyjdzie, że to szkoda gadać.

Pewni jesteście? Powiem tak, dla mnie wstawienie tego to żaden problem, fixów jest na prawdę dużo wprowadzonych ( mówię o source ) mam też fajną bazę dodatków do klienta, game db... no ale racja jak forumowicze dostaną całe source na tacy a jedyne co będą musieli zrobić to kliknąć rebuild w VS to gracze moga ucierpieć... poczekam jeszcze na odpowiedź innych użytkowników

Pozdrawiam

EDIT: Rozumiem że poradników typu panel boczny + podpięcie funkcji, spis bug fixów mniej i bardziej znanych, jakieś systemy też nie chcecie żebym dodał? 

Słuchajcie, ja to chciałem dodać ze względu na dużą liczbę próśb na team speaku, pw gg i forum (chodzi o tematy) o take według mnie pierdoły ale jak tak czytam to forum do widzę że ludzie mają ogromna tendencję do tworzenia shitu na 30 dni a samo source tych serwerów to jest jakaś sklejka gotowych funkcji z mt2dev epvp czy mpc... 

Proszę Administracje o pozostawienie tematu bo może ktoś wysunie konkretne argumenty za wstawką.

Dla mnie dodać te pliki bug fixy i wszystko o czym mówilem to żaden problem ale jeżeli ma ucierpieć na tym community metin2 no to ja się pod tym nie podpiszę.

Opublikowano

Siemka daj game 34k dla mnie leci

Lub gotowe src sklepy off szarfy itd

Wrzuc jak wolisz w koncu twoja praca

Wrzuc jak wolisz w koncu twoja praca

hehe szarfy i sklepy offline wiem że co niektórzy jeszcze na tym zarabiają także nie będę psuć im rynku(JA TEGO NIE SPRZEDAJE WIEC PROSZE NIE PISAC NA PW KUPIŁEM TE SYSTEMY ALE NIE MAM ZGODY NA UDOSTEPNIANIE )

To czy wrzuce to zalezy od uzytkownikow ja moge nawet dzisiaj to wrzucic ale istnieje problem z wylewem gotowców do czego nie chcę się przyłożyć

Opublikowano

Wrzuć na source.

Nie przejmuj się tym, że będzie x serwerów na tych plikach xD

to znaczy wiesz, ja po prostu nie chce dobić rynku polskich serwerów, wszyscy wiemy jak sytuacja się ma, po prostu tego nie wziąłem pod uwagę.. 

Proszę Administracje od zamknięcie

EDIT: Source pojawi się lub nie jak przemyślę sprawę nie mam zamiaru dobijać i tak już kulejącego rynku serwerów metin2, 

pozdrawiam

PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEMATU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...