grandperfect Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Siema, mam problem z mkrofonem. Zmieniłem ostatnio słuchawki na razer chroma 7.1, ogólnie jestem zadowolony, lecz nie działa mikrofon w grze. Dodam, że na ts'ie czy tam skype mogę normalnie rozmawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztoss Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Sprawdź czy poprawnie zbindowałeś mikrofon w ustawieniach gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandperfect Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Mikrofon jest prawidlowo zbindowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morzine1Taps Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zmień panel z przedniego na tylny lub odwrotnie. Dla pewności wpisz w konsoli voice_loopback 1 oraz voice_enable 1. Może też być problem z kartą dźwiękową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeeby Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Wejdź do menu głównego, kliknij ustawienia audio, gdy będziesz w tym menu to kliknij na dole "Ustawienia" i sprawdź, czy twój obecny mikrofon jest tam zaznaczony. Jesli nie, kliknij "Znajdź urządzenie" (czy cos podobnego) i kliknij OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.