Skocz do zawartości
  • 0

Nie moge otworzyć pliku Prophet

Kerri

Pytanie

Próbuje zainstalowac gre. Zamontowałem obraz, zainstalowalem ale do gry musze wrzucic zawartość folderu Prophet.nfo . Nie moge go niczym otworzyc. Gdy klikam Otworz za pomoca, jedyne co mi chce dzialac to program ''informacje o systemie'' 

To jest chyba crack do gry, więc chyba notatnik odpada..

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Ty wiesz, że 'chyba' a ja wiem na pewno, że to plik tekstowy - nfo otwiera informacje systemowe, a po zmianie rozszerzenia na *.txt lub otwarcie go np. Notatnikiem robi czary mary.

1 Zamontuj plik iso w Daemon tools

2 Zainstaluj

3 Skopiuj zawartość folderu PROPHET do folderu z gra tam gdzie są te same pliki

Problem mam z 3 punktem, reszte zrobilem.

Jak mam skopiować zawartość skoro nie moge go otworzyć inaczej niz przez notatnik. Bo chyba co innego wyjdzie gdy skopiuje cały folder a co innego gdy samą jego zawartość.

Spróbuje go skopiować jako notatnik a nie informacje o systemie, choć watpie ze to pomoze.

Otwórz notatnik i wrzuć plik nfo do niego.

Reszta to tylko czytanie ze zrozumieniem bo w nim pisze co zrobić.

Troche sie nie rozumiemy.
W instrukcji pisze FOLDER, a u mnie to nie jest folder, tylko albo notatnik albo plik informacje o systemie.
Z tego folderu powinien skopiować pliki i wkleic do glownego folderu z grą, ale jak mam to zrobic skoro to jest KUR notatnik lub plik informacje o systemie.
Wrzucenie calego pliku do gry nic nie daje, wyskakuje mi napis
''this is not the .exe you are looking for''
EDIT
Do zamkniecia, znalazlem innego cracka w necie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Nie moge otworzyć pliku Prophet   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...