Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafiki na KANAŁ, STRONE bądź MINIATURKE - MINECRAFT RENDERY 3D

Maciej_Graf18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Chciałbym wam przedstawić moje sługi a mianowicie zajmuję się tworzeniem: awatarów, banerów, miniaturek na YT oraz grafik na inne potrzeby :D

Tworzyłem już takie awatary/miniaturki dla kilku YoutuBer'ów a więc posiadam już pewne doświadczenie. 

Grafiki są wykonywane wyłącznie przeze mnie.

Na grafikach znajdują się także "rendery" postaci z MINECRAFT ( możliwość wyboru skina ).

Jeżeli ktoś nie wie co to tak zwany "render" jest to trój wymiarowy obraz postaci stworzony przeze mnie w programie Cinema4d.

Do ów postaci mogę dodawać rozmaite gadżety nie koniecznie związane z MINECRAFT'em.

Chętnych proszę o pisanie na forum lub na e-mail:

[email protected]

Szczegóły obrazu, skin, wielkość oraz przystosowanie do uzgodnienia już na pv :)

Do posta załączam dwa przykładowe zrobione przeze mnie rendery które bez problemu mogę umieszczać na grafikach ;)

Zachęcam do pisania zadawania pytań oraz korzystania z usług :D

post-1543616-0-56367700-1482973667_thumb.png

post-1543616-0-05493900-1482973672_thumb.png

Opublikowano

Ale z ciebie grafik pobrales gotowy plik do blendera zmieniles ulozenie postaci w 15minut i juz czujesz sie grafikiem.

Robienie samych renderów to jeszcze nie grafika ;) Wukonuję też całą resztę ;) A pozatym nie blender ;p

Opublikowano

Przepiękna kolorystyka tematu, pozazdrościć takich umiejętności doboru barw, fontów i ich hierarchii. 

Ale z ciebie grafik pobrales gotowy plik do blendera zmieniles ulozenie postaci w 15minut i juz czujesz sie grafikiem.

Te darmowe paczki są do crackowanego Cinema4d 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...