liqeen Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam, chcialem zrobic sobie serwer cs 1.6, tak tylko dla mnie i kolegow. Po wgraniu amxmoda chcialem wgrac paczke jailbreaka ale zadna paczka nie laduje mi pluginow.. Wchodze na serwer i jest czysto zadnego pluginu. Dodam ze paczka dzialala normalnie na test serwerze pukawki, pliki wrzucilem wtedy przez FTP a te teraz recznie. Co zrobic zeby te pluginy wkoncu sie pokazaly? U mad m8? Odnośnik do komentarza
HajneKen23 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Może pobierasz paczkę pod inną wersje amxx Odnośnik do komentarza
Loco Tranquilo Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ty hostujesz, czy hosting? Odnośnik do komentarza
liqeen Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ty hostujesz, czy hosting? Ja hostuje. U mad m8? Odnośnik do komentarza
Loco Tranquilo Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Hostingi stosują linuxa, ty potrzebujesz amxmoda pod windowsa. Odnośnik do komentarza
liqeen Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Hostingi stosują linuxa, ty potrzebujesz amxmoda pod windowsa. Ja hostuje to na swoim kompie qmalski to? Mam windowsa i amxmoda pod windowsa U mad m8? Odnośnik do komentarza
Loco Tranquilo Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ale są dwie wersje amxmoda, jedna pod windowsa, a druga pod linuxa, gotowe paczki są przygotowane pod linuxa... Musisz podmienić pliki w paczce. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.