Skocz do zawartości

Jaki tryb serwera stworzyć?

HeraQu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam doświadczenie w robieniu seeverow. (autorskie pluginy itp). Chciałbym stworzyć servera taki które będzie się wyróżniał. Nie chodzi mi o tryby EasyHC czy tam megadrop. Pomysł może być związany z skyblockiem lub serverem pvp ( jeżeli chodzi o pvp to tryb chestpvp. Do tego nowości które by wyróżniały server) Jeżeli nie masz pomysłu na te tryby napisz inny tryb ... Dziękuję i pozdrawiam

Kontakt:

Discord: heraqu#6670

Dobrze zrozumiałem, nie masz pomysłu na projekt i liczysz, że ktoś szczegółowo Ci rozpisze co masz zrobić? Jeżeli tak to powodzenia w tworzeniu, a potem rozwijaniu projektu skoro już na samym początku nie wiesz co chcesz stworzyć, a głównym powodem są $$. Żeby nie było:

• serwer pvp na 1.11,
  • nowe enchanty ekwipunku,
  • nowe dopalacze do pvp,
  • automatyczne konkursy po osiągnięciu jakieś wartości np. liczba graczy,
  • system osiągnięć z nagrodami.

Możesz zrobić serwer PVP na którym po zabiciu jakiegoś gracza spawnowały się będą uzbrojone stwory ;) Znacznie utrudni to rozrywke, również mogą się losowo pojawiać w wybranych miejscach na arenach szkielety na tych koniach. Możesz również dodać do tego skażoną wodę która będzie powodować nudności gdy zapalony gracz wejdzie do niej, jest wiele pomysłów :)

Możesz również dodać jakieś nowe zbroje czy miecze ( bronie ogólnie ) coś typu średniowiecza. Nie ma czegoś takiego, a by się przydało :)

Polecam też zrobić coś typu klas ( mag, wojownik, strzelec, zabójca )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Jaki tryb serwera stworzyć?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...