NiuQ Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Witam. Mam problem z uruchomieniem gry Mad Max na steam. Przy uruchomieniu wyskakuje komunikat "Error D3D_FEATURE_LEVEL_11_0 Direct3D 11.0 Device Creation Failed! Please try installing the latest graphics device drivers". Mój sprzęt: Procesor Intel® Core™ i5-4670K CPU @ 3.40GHz Ram 8 GB Karta Graficzna AMD ATI Radeon HD 4800 Series Mam Windows 10 z Direct x12 Proszę o Pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano900 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Karta absolutnie nie spełnia wymagań. Zaktualizuj sterowniki, jak to nic nie da, kup lepszy sprzęt. Nawet jak się uruchomi, nie liczyłbym na wysoką ilość klatek na sekundę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiuQ Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Ale jeżeli miałbym wymieniać to kartę graficzną, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milian Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Działają inne gry o podobnych wymaganiach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiuQ Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 H1Z1, Dirt3, Grid, Dragon Ball Xenoverse, Devil May Cry, CS:GO, to mi działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano900 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Wszystkie z wymienionych to gry "starsze" lub z niedużymi wymaganiami. Mają prawo działać na tej karcie. Np. H1Z1 wymaga radeona hd 4870, a Mad Max radeona hd 7870. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.