Wreav Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Witam Dwa pytania: 1. Gdzie mogę zdobyć duże ilosci feedstock tier 9? 2. Czy było coś ostatnio robione z klasą archer? Jak grałem w czerwcu to na instancjach 65 lvl żadnego nie widziałem. A teraz prawie na każdym wypadzie jest archer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conor29134 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 EU NA ? 2.lekkie zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wreav Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 EU NA ? 2.lekkie zmiany. NA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sith Inqusitor Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 EU NA ? 2.lekkie zmiany. Lekkie? Z useless klasy stał się God Tierem.. Feedstocki Tier 9 możesz dostać w dużych ilościach od ciągu zadań na 65 lvlu od Dougala w Highwatchu. Za wszystkie questy zdobędziesz ich około ~3-4 tysięcy, nie pamiętam dokładnie. I jak będziesz już miał zrobione to wszystko to dostaniesz też Broń i Armor Slaughter, więc od razu go enchantuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pies Zbigniew Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 EU NA ? 2.lekkie zmiany. Lekkie? Z useless klasy stał się God Tierem.. Feedstocki Tier 9 możesz dostać w dużych ilościach od ciągu zadań na 65 lvlu od Dougala w Highwatchu. Za wszystkie questy zdobędziesz ich około ~3-4 tysięcy, nie pamiętam dokładnie. I jak będziesz już miał zrobione to wszystko to dostaniesz też Broń i Armor Slaughter, więc od razu go enchantuj. Gdzie mogę przeczytać listę tych zmian? Warrior i sorc też dostali buffa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sith Inqusitor Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 EU NA ? 2.lekkie zmiany. Lekkie? Z useless klasy stał się God Tierem.. Feedstocki Tier 9 możesz dostać w dużych ilościach od ciągu zadań na 65 lvlu od Dougala w Highwatchu. Za wszystkie questy zdobędziesz ich około ~3-4 tysięcy, nie pamiętam dokładnie. I jak będziesz już miał zrobione to wszystko to dostaniesz też Broń i Armor Slaughter, więc od razu go enchantuj. Gdzie mogę przeczytać listę tych zmian? Warrior i sorc też dostali buffa? Patchnotesy są na stronie tera.enmasse.com Sorc tak, Warrior jeszcze nie, choć na KRTerze tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.