NiuQ Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Witam. Mam problem z grą Middle Earth Shadow of Mordor. Otóż mam system Windows 10, direct x12, lecz gra mi nie chce działać. Przy uruchamianiu wyskakuje błąd: installed video device does not support DirectX11 features. Czytałem na internecie że może być przez to że moja karta graficzna nie obsługuje dx11, lecz mając windows 7 obsługiwała, a na windows 10 obsługuje dx12. Mój sprzęt: Procesor Intel® Core i5-4670K CPU @ 3.40GHz Ram 8 GB Karta Graficzna AMD ATI Radeon HD 4800 Series Proszę o Pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano900 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Twoja karta to relikt przeszłości. Nawet bez sprawdzania jestem pewien, że nie spełnia wymagań. Raczej nie szukałbym już dalszych przyczyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiuQ Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Polecasz jakąś kartę do około 250 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano900 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 To już odsyłam do działu elektronika. Na karcie za 250zł tej gry nie pociągniesz, chyba, że używaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.